Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,04 | 9.494 | 860 | 11,00 | 11,20 | -1,35% |
kako možeš tako nešto reči da ti nije bitno kad če krenuti onda sam mogla staviti novce u banku i boli me ona stvar,ljudi daj se malo okrenite oko sebe tko ima takvo mišljenje tu smo da zaradimo da se okreče a ne da stagnira
pogledaj za mjesec dana, onda počinje značajniji rast.
bas, taman pred IPO TeHaTea ce ludo rasti … nije da ne bih volio, ali cisto sumnjam i vec se pripremam psihicki za to razdoblje [smiley2]
nije mi jasno zasto jos nema izvjesca?
vjerojatno je komplikacija nastala oko obracuna kolicine dionica, a ne bih se zacudio da rusi osvanu i sa vise od 30% kad ih SDA ubaci u evidenciju jer bi bilo neobicno da nisu skupljali po ovim cijenama.
mozda su pod vise skrbnickih.. tako se mogu igrati bez da ih itko vidi..
Ljubljanska banka i dalje drži cijenu dnevnim kupovanjem i prodajom ove dionice. Vidjet ćemo do kad će je moći čuvati u ovim okvirima. Izvješće u svakom slučaju mora nešto promjeniti. Ili na bolje ili na gore.
Ovo je postala izrazito trejderska dionica. [smiley7] I to na najvišem nivou.
nije mi jasno zasto jos nema izvjesca?
Njihova izvjesca uvijek debelo kasne
Amaru, vidim da se (osim što se nerviraš) uopće ne nerviraš, pa da te pitam;
Što misliš, hoće li ADPL skoro sklopiti joint-venture s nekom afričkom kompanijom, osim s Rusima? [smiley11]
Ili da o tome pitamo dečke i cure iz LNB-a?
Jesi pročitao članak o povezivanju AD Plastik sa partnerima NASA istraživačkog centra?
Navodno bi “neka” tvrtka iz Solina trebala proizvoditi plastične djelove za letjelice i astronaute (čaše za strana žestoka pića, pribor za jelo, drakulske zube, umjetne nokte…) a o visini ugovora se šuti.
E da, i Agrokor kupuje ADPL
*Feral Tribune – 31.07.2007.*