ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 23:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,04
9.494
860
11,00
11,20
-1,35%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

kad SDA misli upisati ruse u top 10 pa da i to riješimo

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

kako možeš tako nešto reči da ti nije bitno kad če krenuti onda sam mogla staviti novce u banku i boli me ona stvar,ljudi daj se malo okrenite oko sebe tko ima takvo mišljenje tu smo da zaradimo da se okreče a ne da stagnira

pogledaj za mjesec dana, onda počinje značajniji rast.

pogledaj za mjesec dana, onda počinje značajniji rast.

bas, taman pred IPO TeHaTea ce ludo rasti … nije da ne bih volio, ali cisto sumnjam i vec se pripremam psihicki za to razdoblje [smiley2]

nije mi jasno zasto jos nema izvjesca?
vjerojatno je komplikacija nastala oko obracuna kolicine dionica, a ne bih se zacudio da rusi osvanu i sa vise od 30% kad ih SDA ubaci u evidenciju jer bi bilo neobicno da nisu skupljali po ovim cijenama.

mozda su pod vise skrbnickih.. tako se mogu igrati bez da ih itko vidi..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ljubljanska banka i dalje drži cijenu dnevnim kupovanjem i prodajom ove dionice. Vidjet ćemo do kad će je moći čuvati u ovim okvirima. Izvješće u svakom slučaju mora nešto promjeniti. Ili na bolje ili na gore.

Ovo je postala izrazito trejderska dionica. [smiley7] I to na najvišem nivou.

Bolje prekasno nego nikad.

nije mi jasno zasto jos nema izvjesca?

Njihova izvjesca uvijek debelo kasne

danas je netko lijepo krenuo spustiti cijenu…

sigurno necu prodavati ADPL da udjem u HT, a tko hoce neka izvoli

Blago siromašnima duhom...

Amaru, vidim da se (osim što se nerviraš) uopće ne nerviraš, pa da te pitam;
Što misliš, hoće li ADPL skoro sklopiti joint-venture s nekom afričkom kompanijom, osim s Rusima? [smiley11]

Ili da o tome pitamo dečke i cure iz LNB-a?

Jesi pročitao članak o povezivanju AD Plastik sa partnerima NASA istraživačkog centra?

Navodno bi “neka” tvrtka iz Solina trebala proizvoditi plastične djelove za letjelice i astronaute (čaše za strana žestoka pića, pribor za jelo, drakulske zube, umjetne nokte…) a o visini ugovora se šuti.

E da, i Agrokor kupuje ADPL

*Feral Tribune – 31.07.2007.*

Blago siromašnima duhom...

New Report

Close