Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.968 | 265 | 11,00 | 11,20 | 1,82% |
Sukladno odredbama članka 474. Zakona o tržištu kapitala, AD Plastik obavještava o stjecanju 1.300
vlastitih dionica (0,030955 posto temeljnog kapitala kompanije) dana 2. 9. 2019. godine po prosječnoj
cijeni od 168,7 kuna i 700 vlastitih dionica (0,016668 posto temeljnog kapitala kompanije) dana 3. 9. 2019.
godine po prosječnoj cijeni od 170,2 kune.
AD PLASTIK d.d. – Marinku Došenu novi mandat predsjednika Uprave
Kada se radi o uspješnim proizvodnim poduhvatima to nitko ne komentira i ne hvali, a da se radi o rentanju apartmana ili “uspješnim političkim uhljebljivanju” bili bi puno popularnije za pisanje i komentiranje i govorili bi o uglednim političarima.
Šta imam komentirati plaćene ili sponzorirane članke.
Neka ekipa zasuče rukave i kupe po ovim cijenama…sa svojim parama a ne Trezorom. Do bi bio dobar bias…ne ovi ovi plaćeni članci.
Ukoliko će dobit u 2019.godini biti na nivou 2018.godine, a takav je slijed u prvoj polovici godine znači da na cijenu od 170 kuna dobivate 12,5 kuna dividende. To je jedna od najpovoljnijih kupnji na burzi.
Čini mi se da je danas u 14:03h prošlo 7244 dionice
u dogovorenoj transakciji po 169kn
Uskoro dolazi izvjestaj, ocekujem da cijena ne bi trebala nize.
Slažem se, dno bi trebalo biti tu negdje, a izvješće će, po meni, biti u
skladu s očekivanjima, čak možda i nešto bolje od toga. Mislim da ne
bi bez veze zapošljavali 150 ljudi i širili proizvodnju, da nemaju povećane
narudžbe i potrebe za istim proširenjima.
Skroz nebitno jer nije usporedivo s proslom godinom
”
U udruženju objašnjavaju pad visokom poredbenom osnovicom u prošloj godini kada je potražnja poskočila čak 31,2 posto zbog popusta kojima su proizvođači nastojali isprazniti zalihe uoči stupanja na snagu strožih standarda za emisiju štetnih ispušnih plinova (WTLP).
“