ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 12:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,20
2.968
265
11,00
11,20
1,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sukladno odredbama članka 474. Zakona o tržištu kapitala, AD Plastik obavještava o stjecanju 1.300
vlastitih dionica (0,030955 posto temeljnog kapitala kompanije) dana 2. 9. 2019. godine po prosječnoj
cijeni od 168,7 kuna i 700 vlastitih dionica (0,016668 posto temeljnog kapitala kompanije) dana 3. 9. 2019.
godine po prosječnoj cijeni od 170,2 kune.

AD PLASTIK d.d. – Marinku Došenu novi mandat predsjednika Uprave

http://www.zse.hr/default.aspx?id=93732

Ignore : renči

Potražnja za Renaultom je velika: 150 Hrvata svakodnevno putuju preko granice na posao

Kada se radi o uspješnim proizvodnim poduhvatima to nitko ne komentira i ne hvali, a da se radi o rentanju apartmana ili “uspješnim političkim uhljebljivanju” bili bi puno popularnije za pisanje i komentiranje i govorili bi o uglednim političarima.

Šta imam komentirati plaćene ili sponzorirane članke.
Neka ekipa zasuče rukave i kupe po ovim cijenama…sa svojim parama a ne Trezorom. Do bi bio dobar bias…ne ovi ovi plaćeni članci.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Ukoliko će dobit u 2019.godini biti na nivou 2018.godine, a takav je slijed u prvoj polovici godine znači da na cijenu od 170 kuna dobivate 12,5 kuna dividende. To je jedna od najpovoljnijih kupnji na burzi.

Čini mi se da je danas u 14:03h prošlo 7244 dionice
u dogovorenoj transakciji po 169kn

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

http://hr.n1info.com/Auto/a444687/Potraznja-za-automobilima-u-Europi-pala-u-prvih-osam-mjeseci-2019.-godine.html

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Uskoro dolazi izvjestaj, ocekujem da cijena ne bi trebala nize.

Uskoro dolazi izvjestaj, ocekujem da cijena ne bi trebala nize.

Slažem se, dno bi trebalo biti tu negdje, a izvješće će, po meni, biti u
skladu s očekivanjima, čak možda i nešto bolje od toga. Mislim da ne
bi bez veze zapošljavali 150 ljudi i širili proizvodnju, da nemaju povećane
narudžbe i potrebe za istim proširenjima.

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

http://hr.n1info.com/Auto/a444687/Potraznja-za-automobilima-u-Europi-pala-u-prvih-osam-mjeseci-2019.-godine.html

Skroz nebitno jer nije usporedivo s proslom godinom

U udruženju objašnjavaju pad visokom poredbenom osnovicom u prošloj godini kada je potražnja poskočila čak 31,2 posto zbog popusta kojima su proizvođači nastojali isprazniti zalihe uoči stupanja na snagu strožih standarda za emisiju štetnih ispušnih plinova (WTLP).

Ignore : renči

Government support on automotive industry will lead to a 10% increase in car production at the end of the year

halfte trinken, halfte Šarcu geben

New Report

Close