Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,04 | 9.494 | 860 | 11,00 | 11,20 | -1,35% |
vidim da kretanje ADPL mnoge vec zivcira. mene (koji sam inace nervozniji) zacudo ne.. mozda jer nemam previse unutra, a i nisam jos toliko u minusu s ADPL. Ali jos uvijek vjerujem u rast, samo ce trajati duze nego sam predvidio.
Ista situacija i kod mene….imam nešto keša, ali za dokapitalizaciju INGRE. Po mom mišljenju super prilika za dokup….Frajeri namjerno drže cijenu da se mogu nakrcati…Pitanje je samo koliko će nas “malih” imati strpljenja i čekati taj porast…u koji uopće ne sumnjam s obzirom na kvalitetu i potencijale firme…[smiley8]
1. PREVENT-ZLATAR D.O.O. 682.471 23,22 Osnovni račun
2. PREVENT GLOBAL D.D. 399.299 13,58 Osnovni račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 166.375 5,66 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 160.033 5,44 Skrb. račun
5. AD PLASTIK-ESOP D.O.O. 99.494 3,38 Osnovni račun
6. BOBAN JOSIP 64.290 2,19 Osnovni račun
7. ACM POTHVATI D.O.O. 49.941 1,70 Osnovni račun
8. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 45.112 1,53 Skrb. račun
9. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 35.788 1,22 –
Ukupno: 57,92
7. -59
8. -60
u usporedbi sa stanjem na dan 18.07.07.
ne znam koje je do sad bilo i dobro….može li gore?
al onda će mo konačno moj uvaženi kolega po vašoj želji……. u super jeftin dokup.[smiley2]
ak bude tak jeftino da kupim i ja koji komad?[smiley2]
samo nek zatitra cijena … a sada bi i eventualno lose izvjesce dijelili na 30% vise dionica [smiley2]
Ja sam se nadao da će ova vrijedna dionica biti na 300 kuna kad se ja vratim sa godišnjeg a kad ono – pušiona.
Izgleda da ni provjereni navlakači nisu što su bili?
Volio bih kad bi se malo odmaknuli od iscrpljujućeg komentiranja dnevne cijene i dnevnih trgovanja, i dotaknuli se malo same firme. Prvotno, možemo probati dokučiti zašto je menadžment zadnja dva kvartala napravio ovo s promjenom metode izrade FI. Što sakrivaju? Želimo li poslovnog partnera koji sakriva stvari od nas?
Jedan od mojih osnovnih postulata pri odabiranju firme čije udjele razmišljam kupiti je menadžment i koliko povjerenja ulijeva, i da vam iskreno kažem, ovo mi se ni najmanje ne sviđa.
Zna li netko menadžment ADPLa? Jesu li privatno rastrošni?
Prekratko si bio na godišnjem…….
Možda da si bio još mjesec dana…….[smiley1]
Uopce se ne zivciram oko ADPL, ne kazem da ne brinem : ) , samo da se ne zivciram
puno ispod nece (ako nista drugo zbog Rusa), a kad ce gore…. sutra dobro, drugi tjedan dobro, mjesec? dobro.. druge godine – opet dobro
zaboravljam da imam ADPL i u zimi cu pogledati cijenu
… Jedan od mojih osnovnih postulata pri odabiranju firme čije udjele razmišljam kupiti je menadžment i koliko povjerenja ulijeva, i da vam iskreno kažem, ovo mi se ni najmanje ne sviđa. Zna li netko menadžment ADPLa? Jesu li privatno rastrošni?
ovo moze znati samo netko iz krugova tog istog managementa ili netko iz racunovodstva . [smiley6]
osobno bih se iznenadio da rusi ne naprave kadrovske izmjene, a vjerujem da ce se zalagati za hrvatske pogone jer ce im kroz koju godinu to omoguciti proizvode “made in EU”…