Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,70 | 15.877 | 1,484 | 10,55 | 10,85 | 0,46% |
Otkupljene dionice se ne smiju dijeliti kao bonus i ne smije ih uprava kupovati po povlaštenim cijenama!
[/quote]
Iznadprosječno često ? Jednom godišnje, redovna dividenda …. ne sjećam se da je bila koja izvanredna dividenda ….. to što se ispaćuje u dva puta, to je samo plus, jer je manje opterećenje za tok novca …
Obilato ? ADPL isplaćuje oko 50% godišnje dobiti za potrebe dividende, što možete lako provjeriti. Ustalom pogledajte koliko ima kunića zadržane dobiti po dionici pa stavite to u omjer sa cijenom …
Tako da te Vaše teorije ne drže vodu … probajte nešto drugo smislit ….
Opet se vraćam na temu recesije. Pa svaki dan izađe barem jedan članak tipa recesija na pomolu, samo što nije, još malo pa sad će…i naši vrli analitičari komentiraju kako se zaštititi i sl..no nema uporišta u fundamenima, ni poslovanju..makar se negdje spominju ekonomski pokazatelji koji kao slabe i slično..čini mi se da se namjerno plasira u medije takav scenarij..naravno ne bih volio da nam dionica vrisne preko noci, a vidljivo je pojačana prodaja. Moja su očekivanja slična prošlogodišnjem rezultatu kompanije, i naravno izdašna dividenda.
Opet se vraćam na temu recesije. Pa svaki dan izađe barem jedan članak tipa recesija na pomolu, samo što nije, još malo pa sad će…i naši vrli analitičari komentiraju kako se zaštititi i sl..no nema uporišta u fundamenima, ni poslovanju..makar se negdje spominju ekonomski pokazatelji koji kao slabe i slično..čini mi se da se namjerno plasira u medije takav scenarij..naravno ne bih volio da nam dionica vrisne preko noci, a vidljivo je pojačana prodaja. Moja su očekivanja slična prošlogodišnjem rezultatu kompanije, i naravno izdašna dividenda.
Nastavio bih sa tim da je i Njemačka obećala bogate potpore gospodarstvu u slučaju daljnjih negativnih trendova, a tu je u prvom redu autoindustrija. Pitam se čime će se osigurati kompanije koje primjerice u prehrambenim i sl. sektorima posluju na području jugoistočne Europe.
Kolega, ako otvorite bilo koji članak na temu recesije koja samo što nije stigla,
uglavnom komentiraju naša 2 vrla analitičara i ekonomista Ljubo Jurčević i
Damir Novotny. Obojica su, kada je buknula afera u Agrokoru i dionice ronile tvrdili,
da će se to sve riješiti za koji dan, a najviše za mjesec dana?!
Znamo što je bilo slijedeće dvije godine i koliki je kapital izbrisan zakonom, tako
da ne bi njihovo mišljenje uzimao previše u obzir.
Kolega, ako otvorite bilo koji članak na temu recesije koja samo što nije stigla,
uglavnom komentiraju naša 2 vrla analitičara i ekonomista Ljubo Jurčević i
Damir Novotny. Obojica su, kada je buknula afera u Agrokoru i dionice ronile tvrdili,
da će se to sve riješiti za koji dan, a najviše za mjesec dana?!
Znamo što je bilo slijedeće dvije godine i koliki je kapital izbrisan zakonom, tako
da ne bi njihovo mišljenje uzimao previše u obzir.
[/quote]
Ma samo treba slušati vrlog profesora i nema straha od recesije.
https://direktno.hr/direkt/poznati-ekonomist-savjetuje-kako-spremno-docekati-krizu-i-spasiti-svoje-kucanstvo-ovo-su-cetiri-zlat-165353/
Da mi je dolar za svaki put kad su genijalci rekli kako nema straha i recesije… pa ispušili pare, bio bih vrlo bogat čovjek sada.