Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,03 | 4.965 | 450 | 11,00 | 11,30 | 3,24% |
evo je sad na prvoj[smiley2]
elka
kupovao sam po 270, dokup na 260.. sad vise ne znam da li da dokupljujem, da cekam pa dokupljujem po 80, ili da si pucam u glavu : )
….nemoj samo ovo posljednje…… jer evo nada je na vidiku…..upravo je netko skinuo 9 komada na 250…[smiley2]
kupovao sam po 270, dokup na 260.. sad vise ne znam da li da dokupljujem, da cekam pa dokupljujem po 80, ili da si pucam u glavu : )
E baš sam se nasmijala na ove riječi… doduše bilo je i malo gorčine jer i sama sebe vidim u sličnoj situaciji…
Ljudi .. ići će još malo dolje ali ići će ona i gore , vidi ćete …
Malo strpljenje , nije to poker niti ruski rolet[smiley2]
vidim da kretanje ADPL mnoge vec zivcira. mene (koji sam inace nervozniji) zacudo ne.. mozda jer nemam previse unutra, a i nisam jos toliko u minusu s ADPL.
Ali jos uvijek vjerujem u rast, samo ce trajati duze nego sam predvidio.
Zna li tko zašto Rusi ruše cijenu? Možda bi bi uvaženi kolega Pli znao??
Da li je pametnije prodati Ingru pa kupiti ADPL ili obrnuto??
Hahaha, umro sam od smijeha čitajući ovo!
[smiley2] Genijalno!
P.S. Prodati sve i kupiti ATPL!!! [smiley2]
Tko je sada lupio po asku zadnje, da mi je samo znati?
Taman smo išli fino na dolje, i opet.
PBZ Nova Ljubljanska malo kupuje malo prodaje, za koga drže tu cijenu i tko skuplja?
Molim deželu da to više ne radi.[smiley1]
Zna li tko zašto Rusi ruše cijenu? Možda bi bi uvaženi kolega Pli znao?? Da li je pametnije prodati Ingru pa kupiti ADPL ili obrnuto??
Ti kako god napraviš napravit ćeš krivo po običaju.koliko čujem od kolega ti si krenuo u cash , taman pred uzlet tržišta. Većinom krive procjene , samo nemoj molim te kupiti INGR , jer onda znaći da padamo.
Taman sad kad si prodao FNVC , mogao bi on gore malo. Marijan express huhu.