ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 06:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,03
4.965
450
11,00
11,30
3,24%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Koja je to na petoj stranici?

evo je sad na prvoj[smiley2]

elka

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

kupovao sam po 270, dokup na 260.. sad vise ne znam da li da dokupljujem, da cekam pa dokupljujem po 80, ili da si pucam u glavu : )

Blago siromašnima duhom...

….nemoj samo ovo posljednje…… jer evo nada je na vidiku…..upravo je netko skinuo 9 komada na 250…[smiley2]

Scio me nihil scire

kupovao sam po 270, dokup na 260.. sad vise ne znam da li da dokupljujem, da cekam pa dokupljujem po 80, ili da si pucam u glavu : )

E baš sam se nasmijala na ove riječi… doduše bilo je i malo gorčine jer i sama sebe vidim u sličnoj situaciji…

"Ako ne znate kuda idete, svi vas putevi tamo vode" - kineska

Ljudi .. ići će još malo dolje ali ići će ona i gore , vidi ćete …
Malo strpljenje , nije to poker niti ruski rolet[smiley2]

vidim da kretanje ADPL mnoge vec zivcira. mene (koji sam inace nervozniji) zacudo ne.. mozda jer nemam previse unutra, a i nisam jos toliko u minusu s ADPL.
Ali jos uvijek vjerujem u rast, samo ce trajati duze nego sam predvidio.

Blago siromašnima duhom...

Zna li tko zašto Rusi ruše cijenu? Možda bi bi uvaženi kolega Pli znao??

Da li je pametnije prodati Ingru pa kupiti ADPL ili obrnuto??

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Hahaha, umro sam od smijeha čitajući ovo!
[smiley2] Genijalno!

P.S. Prodati sve i kupiti ATPL!!! [smiley2]

Tko je sada lupio po asku zadnje, da mi je samo znati?
Taman smo išli fino na dolje, i opet.
PBZ Nova Ljubljanska malo kupuje malo prodaje, za koga drže tu cijenu i tko skuplja?
Molim deželu da to više ne radi.[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Zna li tko zašto Rusi ruše cijenu? Možda bi bi uvaženi kolega Pli znao?? Da li je pametnije prodati Ingru pa kupiti ADPL ili obrnuto??

Ti kako god napraviš napravit ćeš krivo po običaju.koliko čujem od kolega ti si krenuo u cash , taman pred uzlet tržišta. Većinom krive procjene , samo nemoj molim te kupiti INGR , jer onda znaći da padamo.
Taman sad kad si prodao FNVC , mogao bi on gore malo. Marijan express huhu.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ovaj dobričina što je lupio po prodaji sa 160 komada učinio je dobru stvar….razotkrio je još jednom što se dešava gore….

kupnja

50 kom 246,35
79kom 246,33
16kom 246,32
58kom 246,31
28kom 246,22

prodaja

95kom 254,00
648kom 255
691kom 258
50 kom 258,20
750kom 259