ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 11:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,40
62
6
10,25
10,40
-0,48%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

U ovom trenutku (ca. 15.25 h) 1 komad na kupnji po 175 kn. To se ovdje netko šali?

Bida skoro da i nema, što se ovdje događa?

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

skinul ga je majstor za 10 % od dividende ….bravo majstore …nek si ti nama regulator ….al dizat ćeš ga ti isto tako šefe ….

Ako oni u sljedećim godinama očekuju rast prihoda po stopi od 10%, a pad prodaje vozila bude 3% to znači da će oni rasti 7% i time povećati svoj udio sa 0.00000001% na 0.000000011%
Ovdje je presudna mala baza kako je drugi kolega dobro primjetio.

Dakle, hoćete reći da će ADPL rasti brže od tržišta tj. da će, u slučaju eventualnog pada prodaje automobila uspijevati čak kontinuirano povećavati prihode, isplaćivati (si) obilate dividende? To bi bilo pohvalno i impresivno.

Ad plastik kontinuirano i raste jače od tržišta.

Ako oni u sljedećim godinama očekuju rast prihoda po stopi od 10%, a pad prodaje vozila bude 3% to znači da će oni rasti 7% i time povećati svoj udio sa 0.00000001% na 0.000000011%

Dakle, hoćete reći da će ADPL rasti brže od tržišta tj. da će, u slučaju eventualnog pada prodaje automobila uspijevati čak kontinuirano povećavati prihode, isplaćivati (si) obilate dividende? To bi bilo pohvalno i impresivno.
[/quote]

U svijetu pad prodaje traje već treću godinu i iznosi oko 7% od vrhunca. Adpl je za to vrijeme povećao prihode za 30%.
Kako to, kako to, neko nas sabotira😀

na ovim razinama no brainer best buy, asteroid kojeg neki zazivaju ionako neće nikog poštediti

U ovom trenutku (ca. 15.25 h) 1 komad na kupnji po 175 kn. To se ovdje netko šali?

Kaj je to stvarno bilo tak?

[/quote]

Dok je jeftinog novca i kredita bit ce ovdje i debelih dividendi, kad se pipa zatvori onda cemo biti na rasponu od 8kn dividende cijena 140-150kn

Kaj je to stvarno bilo tak?
[/quote]
Pretpostavio sam da će biti onih koji neće vjerovati. Misliš da sam ja bio taj koji se šalio? 🙂 Nisam. Stajalo je tako, barem koliko sam ja vidio, najmanje pola sata. Za sam kraj trgovanja ne znam.

Tolko smeca od dionica na ZSE a ekipa rusi odlicnu dionicu, isplatili 12,5 kuna dividende, za pola 2019 godine zaradili vec 13,5 kuna prihodi rastu, dobit raste ali opet nevalja, recesija vanzemaljci, asteroidi. Glavno da petrokemija raste

Vidim da smo na istome, jer ne znamo ni tko ni zašto ruši dionicu.

New Report

Close