Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 11:40
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,40 | 62 | 6 | 10,25 | 10,40 | -0,48% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Bida skoro da i nema, što se ovdje događa?
Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica.
Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!
skinul ga je majstor za 10 % od dividende ….bravo majstore …nek si ti nama regulator ….al dizat ćeš ga ti isto tako šefe ….
Ako oni u sljedećim godinama očekuju rast prihoda po stopi od 10%, a pad prodaje vozila bude 3% to znači da će oni rasti 7% i time povećati svoj udio sa 0.00000001% na 0.000000011%
Ovdje je presudna mala baza kako je drugi kolega dobro primjetio.
Dakle, hoćete reći da će ADPL rasti brže od tržišta tj. da će, u slučaju eventualnog pada prodaje automobila uspijevati čak kontinuirano povećavati prihode, isplaćivati (si) obilate dividende? To bi bilo pohvalno i impresivno.
Ako oni u sljedećim godinama očekuju rast prihoda po stopi od 10%, a pad prodaje vozila bude 3% to znači da će oni rasti 7% i time povećati svoj udio sa 0.00000001% na 0.000000011%
Dakle, hoćete reći da će ADPL rasti brže od tržišta tj. da će, u slučaju eventualnog pada prodaje automobila uspijevati čak kontinuirano povećavati prihode, isplaćivati (si) obilate dividende? To bi bilo pohvalno i impresivno.
[/quote]
U svijetu pad prodaje traje već treću godinu i iznosi oko 7% od vrhunca. Adpl je za to vrijeme povećao prihode za 30%.
Kako to, kako to, neko nas sabotira😀
U ovom trenutku (ca. 15.25 h) 1 komad na kupnji po 175 kn. To se ovdje netko šali?
Kaj je to stvarno bilo tak?
[/quote]
Dok je jeftinog novca i kredita bit ce ovdje i debelih dividendi, kad se pipa zatvori onda cemo biti na rasponu od 8kn dividende cijena 140-150kn
Kaj je to stvarno bilo tak?
[/quote]
Pretpostavio sam da će biti onih koji neće vjerovati. Misliš da sam ja bio taj koji se šalio? 🙂 Nisam. Stajalo je tako, barem koliko sam ja vidio, najmanje pola sata. Za sam kraj trgovanja ne znam.
Tolko smeca od dionica na ZSE a ekipa rusi odlicnu dionicu, isplatili 12,5 kuna dividende, za pola 2019 godine zaradili vec 13,5 kuna prihodi rastu, dobit raste ali opet nevalja, recesija vanzemaljci, asteroidi. Glavno da petrokemija raste