Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,92 | 36.168 | 3,312 | 10,85 | 11,45 | 0,91% |
staviti cu i ja nesto – ADPL-R-A stvarno treba reanimaciju elektrosokovima [smiley2]
moze li netko staviti K/P da vidim koju cu cijenu bubnit?
staviti cu i ja nesto – ADPL-R-A stvarno treba reanimaciju elektrosokovima [smiley2]
moze li netko staviti K/P da vidim koju cu cijenu bubnit?
Evo kolega..
Ne mrda??????Baš me nervira!!!![smiley9]
A dobro smo pojačali 256!!!!!!Samo da nas ne pokupi neki tornado!!!!!![smiley11]
Poklopilo prvih 5 na kupnji![smiley8]
Koji je ovo srot od dionice, tj. ne zna se ko koga, sada pomalo
žalim šta sam ušao u nju, srećom ne puno većom cijenom od
sadašnje, ali da je rasprodaja, da se prodaja dobrano nakupila,
što jest, jest, naravano tako već danima, evo malo u prilogu vidjeti prodaju,
pa mozda se ponadati da će jednog dana, ali jednog biti obrnuto:)
K/P
Moram priznati da sam u trenutku kada sam uopće počeo primjećivati ovu dionicu promatrao njenu likvidnost – gotovo potpuno suprotno od današnje situacije … općenito gledajući po TA ne izgleda da će uskoro išta mijenjati, ali tko zna .. trenutna situacija samo potvrđuje paradoks našeg tržišta.
Možda da počnu raditi neke male lako manevarske teretne brodove? Brodari su sad u trendu [smiley1]
Koji je ovo srot od dionice, tj. ne zna se ko koga, sada pomalo žalim šta sam ušao u nju, srećom ne puno većom cijenom od sadašnje, ali da je rasprodaja, da se prodaja dobrano nakupila, što jest, jest, naravano tako već danima, evo malo u prilogu vidjeti prodaju, pa mozda se ponadati da će jednog dana, ali jednog biti obrnuto:) K/P
I srot je relativna stvar, neke kokoši ga posebice vole pomiješanog sa ljuskama od žitarica……
Nego kolega ako ste partili adpl bar unazad godinu dana znate da je omjer kupnje i prodaje uvijek značajno na strani prodaje u omjeru cca 1:5. Sada je situacija trenutno takva da ga iz ne znam kog razloga silom žele spustiti . Objektivnog razloga nema. Bar ne da bih ga ja znao.
A to da će netko popustiti, sigurno hoće…… kladim se prije oni na prodaji. Nije teško dokučiti zašto.
Neka vrijeme teče ili voda nosi, vidjeti
ćemo šta će isplivati na pučinu.
Uh, što sam danas pjesnički nastrojen:)