ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 06:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,04
9.494
860
11,00
11,20
-1,35%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ukoliko Hyundai kao proizvođač automobila otvori tvornicu kod nas može li i AD plastik sa svojom naprednom tehnologijom izrade ući u krug onih koji će sudjelovati u opremanju interijera automobila ili Hyundai ima neku dugogodišnju suradnju s nekim od svijetskih “plastičara” ?

Ukoliko Hyundai kao proizvođač automobila otvori tvornicu kod nas može li i AD plastik sa svojom naprednom tehnologijom izrade ući u krug onih koji će sudjelovati u opremanju interijera automobila ili Hyundai ima neku dugogodišnju suradnju s nekim od svijetskih "plastičara" ?

Mislim da je to gotovo izvjesno, ali do realizacije take tvornice proslo bi nekoliko godina tako da nema smisla se oko toga previse okupirat

Ignore : renči

kolega Status,
kaj se ne kupuje budućnost na tk!?

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Pa kupuje naravno al realno bolje se fokusirat na nesto opipljivo sta se moze sa velikom sigurnoscu materijalizirat nego se puno zamarat s periodickim vjestima kojima je sansa za realizaciju mala, s druge strane investori kroz godinu dana svakakva previranja i promjene dozive oko svojih investicija da je nesto sta ce bit nesigurno za 5 godina daleka buducnost.

Nisam dovoljno upoznat pa koristim ovaj kanal komunikacije, ne znam zašto ali AD plastik najlošiju suradnju ima sa proizvođačima automobila sa Dalekog istoka (Japan, Južna Korea) zna li netko nešto više o tome?

Nikakve potvrde nema. Fake news.
Oni misle da ce im netko ozbilljan doci ovdje gdje se porezni zakoni mijenjaju kako se nekom sprdne. Izvoli potpisat sa nekim proizvodajecm garanciju da se porezni zakoni i uvjeti nece mijenjat iducih 20-30 godina(umjesto ko dosad svake godine neka nova promjena) pa ce dolazit oni sami nece ih nitko trebat zvat.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2047822

Neka nasa plastika nastavi izvozit po planu i programu te povecavat prihode i dobit kako je obecano od predsjednika uprave , neka nastave racionalizirati troskove automatizacijom i robotizacijom, javit se povremeno na neki natjecaj za bespovratna sredstva i naravno povecavat vremenom dividendu i nema straha za ovu kompaniju

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Rusija i dalje pozitvno, Eu i dalje biljezi minuse nakon WLTP-a vjerovatno ce godina zavrsit koji manji postotak u plusu kad se sve zbroji ?

Sales of new passenger cars and LCVs in Russia increased by 10,1% in November 2018

Trezor se trpa na 175 kn

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Trezor se trpa na 175 kn

Ja sam nakon dugo vremena čvrknuo po 175,50.
Nisam se tome nadao, ali eto, poklopilo me.
Može to i niže ako se nastavi globalno paničarenje i rasprodaja.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Dokupljuju:
http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/ADPL_stjecanje_otpustanje_2018__1012201895156.pdf

Mislim da niti ovo nismo popratili:
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/Fg9OXqEthM5NABCUNIrtbg==.pdf

Dokupljuju, medjutim i dalje prodavac ustraje u prodaji te se nitko ne zeli zaletit na kupnju jer vidi da je kupac ustrajan, a pitanje koliko toga ima pa zasto se onda ne postavit nisko, postavlja se pitanje da li to ima veze s ovim skrbnickim tajnama koji ce bit vidljivi poslje nove ili je to vezano uz smanjenje rizika vezano uz EU probleme, sve u svemu cijena vec reflektira dobar dio tih rizika, a nova godina je blizu pa se treba jos malo strpit da izbacimo taj moguci uteg oko tih skrbnickih racuna.

Ide to ispod 170 meni se čini.
To je čista refleksija globalnih tržišnih kretanja i straha od one “ko zadnji magarac”!

New Report

Close