Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,04 | 9.494 | 860 | 11,00 | 11,20 | -1,35% |
Član sam tog Fonda i podržajem ovo što rade.
Kupili su jeftino, uzeli masu dividendi i sada prodaju skupo.
Po čemu je AD Plastik sada skup, a da je po tome bio jeftin kad su ga kupovali?
[/quote]
mislim da nećete dobiti odgovor na ovo pitanje… ovdje se nitko ne zamara takvim tričarijama već se gleda samo cijena: kupili po (oko) 100 kn prodaju po 190,180,170 kn + divka u međuvremenu paaaaa super su zaradili
k’o da ja ADPL rabljeni auto kojem s vremenom cijena može samo pasti pa ‘super su zaradili’ jel
nitko ne gleda fundamente, nitko ne gleda potencijal, džabe neki stavljaju linkove da se otvaraju neke tvornice u Mađi i da je zato išla akvizicija… to ništa nema veze jer vrhunski znalci u fondu (kojima je to bože moj posao, profesionalci) prodaju ADPL i hrle drugdje
o visini dividende ovdje na ADPL i o kontuniuranom ukamaćivanju da i ne govorim
nema tu kruha Old_Gunner nego objašnjavati i iznova objašnjavati pa netko nekad možda i shvati
točno se oseća kak ga frajeri koče i nedaju da se vrati prema 200..gdje je realno i mjesto … koja pacijentologija …
točno se oseća kak ga frajeri koče i nedaju da se vrati prema 200..
da,da…uvijek se netko uroti protiv jadnih malih ulagača 🤣
mislim da je ovdje sve okej.. kakav treći kvartal cijenjene kolege očekuju? po mojem mišljenju samo je pitanje vremena kada će se cijena vratiti na 200 pa onda i proći tu kotu.. bilo je puno dobrih vijesti i možda je bolje da cijena raste umjereno.. a ne da se pokazatelji napušu pa da se cijena hladi cijelu godinu..
Očekujem super 3q i cijenu u 12 mjeseci na 240kn
ode preko 200 kad se nadu novi ulagaci(budale) na hr. trzistu kapitala….a to nece biti lako ni brzo…
da ne ostane sve wishful thinking, možete obrazložiti zašto i kako 240 kn?
zašto ne više (ili manje) od te cijene?
a u svjetlu akvizicije mađara, tu su stvari još prilično nejasne, imamo koliko su ostvarivali prihoda i dobiti prije a navodno se neke nove tvornice otvaraju tamo za koje će biti potrebno dijelova…
Vjerojatno ćemo gledati najbolji kvartal u povijesti plastike.
Nakon toga više ne očekujem na plastici brojku 1xx 🙂