ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 04:06
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,04
9.494
860
11,00
11,20
-1,35%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Član sam tog Fonda i podržajem ovo što rade.
Kupili su jeftino, uzeli masu dividendi i sada prodaju skupo.

Po čemu je AD Plastik sada skup, a da je po tome bio jeftin kad su ga kupovali?
[/quote]
mislim da nećete dobiti odgovor na ovo pitanje… ovdje se nitko ne zamara takvim tričarijama već se gleda samo cijena: kupili po (oko) 100 kn prodaju po 190,180,170 kn + divka u međuvremenu paaaaa super su zaradili
k’o da ja ADPL rabljeni auto kojem s vremenom cijena može samo pasti pa ‘super su zaradili’ jel
nitko ne gleda fundamente, nitko ne gleda potencijal, džabe neki stavljaju linkove da se otvaraju neke tvornice u Mađi i da je zato išla akvizicija… to ništa nema veze jer vrhunski znalci u fondu (kojima je to bože moj posao, profesionalci) prodaju ADPL i hrle drugdje
o visini dividende ovdje na ADPL i o kontuniuranom ukamaćivanju da i ne govorim

nema tu kruha Old_Gunner nego objašnjavati i iznova objašnjavati pa netko nekad možda i shvati

točno se oseća kak ga frajeri koče i nedaju da se vrati prema 200..gdje je realno i mjesto … koja pacijentologija …

točno se oseća kak ga frajeri koče i nedaju da se vrati prema 200..

da,da…uvijek se netko uroti protiv jadnih malih ulagača 🤣

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

mislim da je ovdje sve okej.. kakav treći kvartal cijenjene kolege očekuju? po mojem mišljenju samo je pitanje vremena kada će se cijena vratiti na 200 pa onda i proći tu kotu.. bilo je puno dobrih vijesti i možda je bolje da cijena raste umjereno.. a ne da se pokazatelji napušu pa da se cijena hladi cijelu godinu..

Očekujem super 3q i cijenu u 12 mjeseci na 240kn

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

https://www.acea.be/press-releases/article/passenger-car-registrations-6.1-eight-months-into-2018-10.5-in-july-and-31

https://phys.org/news/2018-10-emissions-slash-german-car-sales.html

halfte trinken, halfte Šarcu geben

ode preko 200 kad se nadu novi ulagaci(budale) na hr. trzistu kapitala….a to nece biti lako ni brzo…

da ne ostane sve wishful thinking, možete obrazložiti zašto i kako 240 kn?
zašto ne više (ili manje) od te cijene?
a u svjetlu akvizicije mađara, tu su stvari još prilično nejasne, imamo koliko su ostvarivali prihoda i dobiti prije a navodno se neke nove tvornice otvaraju tamo za koje će biti potrebno dijelova…

Mozda pad radi ovog?

https://www.klix.ba/auto/audi-zabiljezio-veliki-pad-prodaje-zbog-novih-standarda/181009088

Vjerojatno ćemo gledati najbolji kvartal u povijesti plastike.
Nakon toga više ne očekujem na plastici brojku 1xx 🙂

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Vjerojatno ćemo gledati najbolji kvartal u povijesti plastike.
Nakon toga više ne očekujem na plastici brojku 1xx 🙂
[/quote]

Zasto ocekujete najbolji kvartal kad je 3q uvijek najgori kod adplastika sta se tice dobiti ?

Ignore : renči

Ovdje mi uopće nisu u fokusu rezultati za 3.kvartal koliko ugovoreni poslovi u posljednje 2-3 godine, te kupovina tvornice u Mađarskoj i planovi za budućnost te tvornice. Očekujem znatan porast prihoda u slijedećim godinama (1-3 godine)

New Report

Close