Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,92 | 36.168 | 3,312 | 10,85 | 11,45 | 0,91% |
Drugi kvartal nam je zavrsio sad cekamo dividendu i objavu drugog kvartala, sta ocekujete tu meni se cini da bi 2Q trebao biti u rangu s prvim mozda nesto veci prihodi oko 330-340 i dobit ista ili malko manja od 1Q ?
Ovo je po meni super pozitivna vijest za dionicu kada cijela uprava stekne dionice po najvisoj cijeni od 200 kn, ovo me podsjeca na ono kupovanje adplastika prije nego je izaslo godisnje izvjesce ako se dobro sicam, sad ili kupuju radi daljnih dobrih rezultata koji doduse svi i ocekujemo ili bi mogao bit jos neki slag na torti s nekim preuzimanjem itd 🙂
Gospodin Marinko Dosen, predsjednik Uprave AD PLASTIK d.d., stekao je, temeljem Ugovora o prijenosu vlastitih dionica DruStva, dana 29.06.2018. godine 1.370 dionica Drustva po cijeni 200,79 HRK
Gospodin Mladen Peros, clan Uprave AD PLASTIK d.d., stekao je, temeljem Ugovora o prijenosu vlastitih dionica Drustva, dana 29.06.2018. godine 708 dionica Drustva po cijeni 200,79 HRK
Gospoda Katija Klepo, dlanica Uprave AD PLASTIK d.d., stekla je, temeljem Ugovora o prijenosu vlastitih dionica Drustva, dana 29.06.2018. godine 735 dionica Drustva po cijeni 200,79 HRK
Gospoda Sanja Biodic, dlanica Uprave AD PLASTIK d.d., stekla je, temeljem Ugovora o prijenosu vlastitih dionica Drustva, dana 29.06.2018. godine 842 dionice Drustva po cijeni 200,79 HRK
Bome, gazde nabavljaju po 201 kn. sigurno ne da bi prodali po 195 kn nakon izvješća. samo jako, samo adpl.
da, ovo je jako pozitivn avijest – prvorazredan rad bova nagraden prvorazrednim dionicama.
Dobro je da uprava udara novi benčmark iznad 200 kn, to je jako dobro. za dva dana slijedi odstrel otrova zvanog agrokor. puno nepravde je tu, ali barem neki rasplet da vise dozivimo da malo svi skupa prodišemo
znaju ljudi što valja – još kad mu sjedne 10 x 1370 , bit će za burek i jpgurt.
agrokor i adpl – sve ono što ne valja u rh i sv ono što valja i kako bi trebalo biti u rh
Ovo je bonus Upravi temeljem menadzerskih ugovora a ne stjecanje na koje ti aludiras…
Ovo je bonus Upravi temeljem menadzerskih ugovora a ne stjecanje na koje ti aludiras…
Nije pašta, nego tjestenina – uprava je uzela dionice po 201 kn – zašto – zato što će za pola godine tovrijediti 15 % manje, pa će oni izgubiti umjesto da su uzeli keš, iči će predvidljivo vrijediti 15 % više pa će lijepo uzeti i bonu i bonus na bonus i divku na bonus
mašala – agrokor i adpl – nebo i zemlja
Kad se dijele dionice onda je to SELL signal.
Kao ERNT i sad prodaju clanovi i radnici.
Kad se dijele dionice onda je to SELL signal.
Kao ERNT i sad prodaju clanovi i radnici.
aha, uprava je dobila dionice po 201 kn, pa će ih prodati po 191 kn – stvarno dobre račundžije.
u izvješću lijepo stoji – dobili su nagradu u tom i tom iznosu u vidu dionica. bolje im je onda su uzeli keš ako misle da neće vrijediti toliko po koiko su dobili dionice
Uprava nije mogla birati hoce li kes ili dionice, ona sada moze birati na nacin da ih proda, medjutim sto to govori kada Uprava krene prodavati dionice drustva?
Dionicar sam ADPL-a, i smatram da ovdje postoji dugorocni potencijal, samo ne volim kada se vijesti krivo interpretiraju ili dodaju im se dodatna nepotrebna znacenja…
Evo, i ja potpisjuem – uprava je za svoj rad dobila nagradu u dionicama po cijeni 201 kn – I TO JE LOŠA STVAR I ZA TVRTKU I ZA DIONICU. evo, sad smo saznali nešto novo.
Drugi kvartal nam je zavrsio sad cekamo dividendu i objavu drugog kvartala, sta ocekujete tu meni se cini da bi 2Q trebao biti u rangu s prvim mozda nesto veci prihodi oko 330-340 i dobit ista ili malko manja od 1Q ?
Malo ste ga kolega pretjerali, nema teoretske sanse da bude ista dobit kao u prvom kvartalu(31.8M), moja je procjena da ce biti oko 17M dobiti, sad koliko cu promasiti cemo vidjeti ali ne vise od +/- 1M.
Malo ste ga kolega pretjerali, nema teoretske sanse da bude ista dobit kao u prvom kvartalu(31.8M), moja je procjena da ce biti oko 17M dobiti, sad koliko cu promasiti cemo vidjeti ali ne vise od +/- 1M.
[/quote]
pa nije kvartal pitanej zivota ili smrti – tko normalan po kvartalim agleda. gledaju se godine i niz godina. ako cemo gledati kvartale, onda u zmskom kvartalu nijdan dionica nij evrijedna tih novaca