Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,04 | 9.494 | 860 | 11,00 | 11,20 | -1,35% |
Zelen ka kruska!
Shvaćam da ima tih igara na nalozima i idu mi na živce iskreno. Ja kad odlučim kupit dionicu, dam askeru koliko traži i gotovo. Pa ne kupujem je da bih ju sutra prodao za 0,5% ili 3% više. Vjerovatno sam naivan, al eto.
Lani npr. kad sam kupovao adpl, ask je bio 151,40, a bid 151,10. Lik se cjenka za petinu postotka po komadu za 30 komada. Na kraju su ga ispreskakali, pa je morao ponuditi i 2kn više ako ju je htio kupiti.
Pozdrav ekipa. Izvještaj mi je super. BVPS najviši u zadnjih desetak godina, EPS najviši u zadnjih desetak godina. I baš me čudi da nije preskočila 200, ali očekujem to uskoro. Nego ako bi se bavio malo špekuliranjem, eps 16,25 kolika bi mogla bit dividenda? Nekako konzervativno priželjkujem 10kn, ali možda nas iznenade nekom dvanaesticom. Ili ce se sparat zbog potencijalnih akvizicija..
Pozdrav ekipa. Izvještaj mi je super. BVPS najviši u zadnjih desetak godina, EPS najviši u zadnjih desetak godina. I baš me čudi da nije preskočila 200, ali očekujem to uskoro. Nego ako bi se bavio malo špekuliranjem, eps 16,25 kolika bi mogla bit dividenda? Nekako konzervativno priželjkujem 10kn, ali možda nas iznenade nekom dvanaesticom. Ili ce se sparat zbog potencijalnih akvizicija..
meni akvizicije i divka nekako ne idu u isti koš, suprotstavljeni ciljevi, tako da očekujem konzervativnih 8,50-9 kn, što daje prinos od 4,5-4,7%
pa posljedno tome što se nismo iscrpili dividendom, i naravno zbog odličnih rezultata, brzi prelazak kote 200
plus akvizicijica 😉
meni akvizicije i divka nekako ne idu u isti koš, suprotstavljeni ciljevi, tako da očekujem konzervativnih 8,50-9 kn, što daje prinos od 4,5-4,7%
pa posljedno tome što se nismo iscrpili dividendom, i naravno zbog odličnih rezultata, brzi prelazak kote 200
plus akvizicijica 😉
[/quote]
već kad spominjemo akvizicije, govorili su (dnevnik HRT) da u sklopu posjete iranske delegacije da ADPL namjerava graditi tvornicu u Iranu, vjerojatno venture ulaganje
šuška se šuška…
Upravo na Dnevniku HRT-a
AD plastik planira otvoriti tvornicu u Iranu.
Svaka čast upravi.
Lp
Izgleda da će stvarno biti nešto od toga:
http://www.hrt.hr/enz/dnevnik/432669/
Poslušati vijesti od 20 minute i 45 sekunde na dalje.
[/quote]
Samo da nebi prošli kao TDR prije desetak godina.
Koja bombetina na 21.05!
Odavno se to priželjkivalo, sad treba vidjet za koliko brzo će realizacija!
I kakva će bit, hvala bogu ovdje nema safarija
[/quote]