Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,04 | 9.494 | 860 | 11,00 | 11,20 | -1,35% |
Izvrsno izvješće, tko je prodavatelj posljednjih dana i zašto???
fond managercici, as usual, ili spavaju ili piju kavu
ne vjerujem da čiste snijeg ;))
što se tiče Erste mirovinskog, tamo sam u 2. stupu
i nisam mogao vjerovati da prodaju ADPL, luzeri
Dobri rezultati. Steta sto je ovo zse pa nece biti efekta na burzi
Zbilja svaka čast, bolje od mojih predviđanja. A za 2018 očekujemo minimalno 70mil dobiti. Letvica je visoko postavljena, ali ovi su bolji od Blanke Vlašič 🙂
Strašno, sad se ni ovom dionicom više neće trgovati . Ima dobitak iznad očekivanja i stabilni rast prihoda .
Nema nedoumica i kritičnih plasmana .
Jedina svijetla točka je moguća nestabilost zbog tečajnih razlika, ali to nije ništa prema blokadama,najavama štrajka, otpuštanjima zaposlenika,gubitka iznad temeljnog kapitala ili skrivenim jamstvima .
Jednostavno, nezanimljiva dionica za 99,9% učesnika ZSE .
ps: vidljivo da je čak i ESOP i fondovi iz top 10 rasprodaju.
Desavalo se vec i prije da imamo zakasnjelu reakciju kada je negativni trend na trzistu onda su i ulagaci oprezni pa reakcija na pozitivne dionice kasni s druge strane dionica je odradila rast od 170kn na 190kn na temelju pretpostavki ovakvog izvjesca pa s te strane ne moze se rec da nije vec dio odradila, tako da sve u svoje vrime sigurno se dionica nece rasprodavat sad kada nema vise neizvjesnosti od izvjesca, sad moze jedino akumulacija ic do novog vrha.
Konačno iznad očekivanja !
Kao što rekoh u više navrata, očekujem najmanje 10 kn dividende.
Mogla bi jedna izvanredna za početak.
Umem da kažem samo dve reči: Plastik, Plastik !
:-))
Većinu riješio nakon otvaranja i sad još siću da riješim, do srijede planiram riješiti sve dijonice koje imam i onda na zasluženi odmor do razrješenja ovog oko agrokora i onda dajem još jednu šansu ZSE, ako ne bude išlo, bye bye .
cijena ne raste jer su se ovakvi rezultati očekivali i svi su se zato nakrcali po nižim cijenama i pitanje je sada dali čekati odluku o dividendi u 6.mjesecu ili unovčiti dobitak ili čekati polugodišnji izvještaj da se vidi dali mogu obraniti ovakav rezultat da ostane ova cijena dionice ili će rezultati usmjeriti cijenu gore ili dole.