Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.968 | 265 | 11,00 | 11,20 | 1,82% |
jamnica koja vrijedi 0 kn poraste 15 posto, adpl koji vrijedi 22-230 cuna padne 5 posto
dobro dosili n agrobex. cak i ovako kvalitetn adionica mora trpjeti zbog todomor ludila – dok to ne umre, bolje reci krepa, svaki dan cemo morati gledati ovakve iskrcaje i ulete-.izlete u dinice koje vrijede sve zajedno 0 kn.
ha, ha, dobra. ma nije disgrafija, nego tipkovnica mi je s lijeva, a dešnjak sam, mal stol.
toliko o vašim formiranjima trendova… sve sami tehničari
uskoro se opet bude moglo kupovati po 17x, ovo je ZSE
Hoces rec da je trend prekinut zato jer je jedan dan palo ?
[/quote]
Evo Jubito sve objasnio, dionica cijelo vrijeme u uzlaznom trendu a vi sad govorite o formiranju trenda?! Što se formira?
[/quote]
Trend na mjesecnoj bazi je odavno prisutan, medjutim sad se formira tjedni trend koji potvrdjuje nastavak mjesecnog jer je vec duze vrijeme cijena bila u konsolidaciji pa je onda i taj mjesecni trend bio doveden u pitanje da li ce se nastavit ili prekinit.
ha, ha, dobra. ma nije disgrafija, nego tipkovnica mi je s lijeva, a dešnjak sam, mal stol.
[/quote]
Pa investirajte nesto od vasih investicija u veci stol ?
[/quote]
Pa investirajte nesto od vasih investicija u veci stol ?
[/quote]
nije stvar u novcima, nego u komforu – što bih kupovao nove cipele kad mi je milin au ovim starim.
kaže buffet – ako poželiš nešto kupiti, zapitak se prvo – što će biti ako to ne kupim. ako nece bit ništa, nemoj kupiti, ne treb ati.
ovo vrijedi i za dionice i za stvari – pamet u glavu i bez razbacivanja. mukotrpan je ovaj kruh – evo sutra ce opet todomor divljati, a adpl ili atln ili drug eozbiljne dionice tavoriti i klizati. kakvo smo mi to trziste, z ane vjerovati.
Pa šta vam je? MM (IC) samo radi svoj posao – imajte to na umu.
Pa šta vam je? MM (IC) samo radi svoj posao – imajte to na umu.
Možeš li nam objasniti, koji je to posao?
[/quote]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/piP5gcOhj1ihAsTB3cMoWg==.pdf ako tebi (koji si već 10 godina registriran na forumu) ovo nije jasno kao će onda biti jasno mlađim kolegama.
[/quote]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/piP5gcOhj1ihAsTB3cMoWg==.pdf ako tebi (koji si već 10 godina registriran na forumu) ovo nije jasno kao će onda biti jasno mlađim kolegama.
[/quote]
Ocito ne razumis koja je uloga specijalista, a to je da je on tu samo da pruzi likvidnost odnosno da bude na strani kupnje i prodaje u isto vrijeme, medjutim on nije tu da rusi ni da dize cijenu kupujuci po asku ni prodavajuci po bidu.
Evo malo pozitivnih vijesti, bitno s obzirom na tecajne rizike
Moody’s change outlook on Russia’s rating from stable to positive
Ma znam ja za tu obavijest, ali objasni nam što to oni konkretno rade?
Svako toliko se pojavi netko kao ti i provali istu frazu, ali nitko ne kaže što to specijalisti, u konkretnom slučaju InterCapital, rade i što si ti s tom svojom izjavom htio reći?
Misliš da ruše cijenu, dižu cijenu, održavaju cijenu, dakle, molim objasni nam, što to specijalisti rade ?