Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.968 | 265 | 11,00 | 11,20 | 1,82% |
http://www.zse.hr/novosti/815-07-ACM_vlasnicka.pdf
ACM pothvati se riješili udjela u AC Merkuru istovremeno s povratkom u AD Plastik?
To smo (sa)znali prije već prije neki dan (ulazak ACM Pothvata u ADPL), a sada i vidimo na koji način su došli do sredstava. S obzirom da su stvari vrlo vjerojatno pod kontrolom Franje Sremića ( = predsjednik Uprave ACM-a te ujedno najveći dioničar tog dioničkog društva) koji navodno ima veze u Moskvi (osim toga, ACM Pothvati djeluju u Rusiji), za pretpostaviti je da čovjek zna što radi i da ima dobre informacije…dobro i za nas… [smiley2]
sve u svemu ova dijonica je banana skupa sa petrokemijom u protekla 4 mjeseca imam pušing od 5%
[smiley2]), a ti ćeš u dogledno vrijeme na AD Plastiku zaraditi koju dodatnu kunu i moći ćeš si priuštiti puno banana. [smiley2]
sve u svemu ova dijonica je banana skupa sa petrokemijom u protekla 4 mjeseca imam pušing od 5%
Nisu ove dionice pušiona nego ti. Kada se dionica kupi u pravo vrijeme onda se i na najgoroj može zaraditi. Isto tako vrijedi i obrnuto, odnosno i na najboljoj dionici se može popušiti ako se kupi u krivo vrijeme. Pa ti sad razmisli u čemu si pogriješio.
Pozdrav
Da, ali zato si trebala iskoristiti kad je bila na 250 da dokupom smanjiš ulaz pa bi onda već bilo bolje.
Vidi, slično se i meni desilo, dokupio sam (lakomo) na 280 [smiley8], ali na svu sreću, samo manju količinu i onda sam to umanjio dok je bila na cca 250 prošli mjesec.
-5% bi po meni bio više znak stabilnosti (dodaj tome i namjerno rušenje cijene) jer su neki blue chipovi u puno goroj banani zadnjih par tjedana.
a i kao što su kolege rekle, dokupom na 250 pa čak i ispod toga mogao se smanjiti ulaz – tako sam i ja napravio pa mi je ukupni ulaz blizu cijene dokapitalizacije.
najbitnije od svega je da prije 4 mjeseca nije bilo toliko visokog ulaza da bi sada bio na gubitku – dakle izjava je zlonamjerna [smiley2]
Neki i dalje prodaju po 258 HRK? Čini se da ne čitaju forum ili nisu shvatili. [smiley1]
Ako je prodaja na 258hrk loš potez, molio bih te za procjenu neke fer vrijednosti u ovom trenutku dionice AD Plastika? Vjerujem da na temelju nekih izračuna procjenjuješ da to vrijedi više od 258. Možeš se izraziti u nekom rasponu od par postotaka…
Hvala
uzo vrag salu, vidi ovih 5.000 komada na prodaji… ajmo frajeri, tko ce to pocistit, ja imam za jedno 150 komada trenutno [smiley3]
uzo vrag salu, vidi ovih 5.000 komada na prodaji… ajmo frajeri, tko ce to pocistit, ja imam za jedno 150 komada trenutno [smiley3]
Mislila sam ti se pridružiti, ali ti želiš samo frajere
[smiley16]
Ovih 2.760 komada na 259,98kn već neko vrijeme stoji (bilo je i 3.000 komada ali je netko malo gricnuo), a povremeno se pojavljuje nalog na nekih cca 1.000 komada. Samo prije je taj nalog od 1.000 komada bio ispod ovog većeg. Jučer je jedan takav nalog pokupljen.