ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 09:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,20
2.968
265
11,00
11,20
1,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.zse.hr/novosti/815-07-ACM_vlasnicka.pdf

ACM pothvati se riješili udjela u AC Merkuru istovremeno s povratkom u AD Plastik?

Hell is Empty and all the Devils are Here

To smo (sa)znali prije već prije neki dan (ulazak ACM Pothvata u ADPL), a sada i vidimo na koji način su došli do sredstava. S obzirom da su stvari vrlo vjerojatno pod kontrolom Franje Sremića ( = predsjednik Uprave ACM-a te ujedno najveći dioničar tog dioničkog društva) koji navodno ima veze u Moskvi (osim toga, ACM Pothvati djeluju u Rusiji), za pretpostaviti je da čovjek zna što radi i da ima dobre informacije…dobro i za nas… [smiley2]

sve u svemu ova dijonica je banana skupa sa petrokemijom u protekla 4 mjeseca imam pušing od 5%

sve u svemu ova dijonica je banana skupa sa petrokemijom u protekla 4 mjeseca imam pušing od 5%
Banane su zdrave, pušenje nije (iznimku čine ekološke banane!
[smiley2]), a ti ćeš u dogledno vrijeme na AD Plastiku zaraditi koju dodatnu kunu i moći ćeš si priuštiti puno banana. [smiley2]

Nisu ove dionice pušiona nego ti. Kada se dionica kupi u pravo vrijeme onda se i na najgoroj može zaraditi. Isto tako vrijedi i obrnuto, odnosno i na najboljoj dionici se može popušiti ako se kupi u krivo vrijeme. Pa ti sad razmisli u čemu si pogriješio.

Pozdrav

Da, ali zato si trebala iskoristiti kad je bila na 250 da dokupom smanjiš ulaz pa bi onda već bilo bolje.

Vidi, slično se i meni desilo, dokupio sam (lakomo) na 280 [smiley8], ali na svu sreću, samo manju količinu i onda sam to umanjio dok je bila na cca 250 prošli mjesec.

-5% bi po meni bio više znak stabilnosti (dodaj tome i namjerno rušenje cijene) jer su neki blue chipovi u puno goroj banani zadnjih par tjedana.
a i kao što su kolege rekle, dokupom na 250 pa čak i ispod toga mogao se smanjiti ulaz – tako sam i ja napravio pa mi je ukupni ulaz blizu cijene dokapitalizacije.

najbitnije od svega je da prije 4 mjeseca nije bilo toliko visokog ulaza da bi sada bio na gubitku – dakle izjava je zlonamjerna [smiley2]

Neki i dalje prodaju po 258 HRK? Čini se da ne čitaju forum ili nisu shvatili. [smiley1]

Neki i dalje prodaju po 258 HRK? Čini se da ne čitaju forum ili nisu shvatili. [smiley1]

Ako je prodaja na 258hrk loš potez, molio bih te za procjenu neke fer vrijednosti u ovom trenutku dionice AD Plastika? Vjerujem da na temelju nekih izračuna procjenjuješ da to vrijedi više od 258. Možeš se izraziti u nekom rasponu od par postotaka…
Hvala

All shipping lanes lead to China.

uzo vrag salu, vidi ovih 5.000 komada na prodaji… ajmo frajeri, tko ce to pocistit, ja imam za jedno 150 komada trenutno [smiley3]

“Please, God, Just One More Bubble.”

uzo vrag salu, vidi ovih 5.000 komada na prodaji… ajmo frajeri, tko ce to pocistit, ja imam za jedno 150 komada trenutno [smiley3]

Mislila sam ti se pridružiti, ali ti želiš samo frajere
[smiley16]

Ovih 2.760 komada na 259,98kn već neko vrijeme stoji (bilo je i 3.000 komada ali je netko malo gricnuo), a povremeno se pojavljuje nalog na nekih cca 1.000 komada. Samo prije je taj nalog od 1.000 komada bio ispod ovog većeg. Jučer je jedan takav nalog pokupljen.

New Report

Close