Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,95 | 3.099 | 283 | 10,75 | 10,95 | -0,45% |
Je, my bad, danas je D day. I još mi je bilo čudno… ma nema, veze, isprike kolegama forumašima, nije bilo zle namjere.
Izašlo izvješće… wow …
Polugodišnja dobit veća skoro 40 %.
Ovdje nas izgleda očekuje daljnje povećanje ionako velike dividende ( trenutno je dividendni prinos preko 5 % )
lp
Izvješće fenomenalno, zasigurno jedno od najboljih koje će osvanuti na zse….
U Rusiji gotovo 20 % plus…
Gotovo možemo govoriti o tvornici ….. nofca
Pozdrav, kupio sam adpl…mislim da je firma na uzlaznoj putanji sudeci po dogovorenim poslovima, i rezultatima😉
Pozdrav, kupio sam adpl…mislim da je firma na uzlaznoj putanji sudeci po dogovorenim poslovima, i rezultatima😉
Kada sam ulazio u ADPL prije 5 godina, glavna vodilja očekivanja rasta bili su novi ugovori u sklopu projekta Edison koji je značio cca 30% rast prihoda u razdoblju od 5 godina.
To je, dakle, veliki skok i shodno tome se danas vidi i rast cijene na burzi linearno rastu poslovanja.
Što očekujete ovog kalibra da će se dogoditi u budućnosti?
Kada sam ulazio u ADPL prije 5 godina, glavna vodilja očekivanja rasta bili su novi ugovori u sklopu projekta Edison koji je značio cca 30% rast prihoda u razdoblju od 5 godina.
To je, dakle, veliki skok i shodno tome se danas vidi i rast cijene na burzi linearno rastu poslovanja.
[/quote]
to da se zadrži u top 5 dionica …na zse
da joj cijena raste
da ima još veću redovnu dividendu
po meni uz ernt top best buy na zse…
za siguran prinos sa dividendama na obje do min 20%…vrh
Slažem se u potpunosti za ADPL, vrhunska dionica, i sam zaradio preko 50% u jako kratkom vremenu(sa dividendama).
Samo kod porfelja(udio u istome) pazite na cikličnost, ova industrija je izrazito ciklična. Dobronamjerno.
Čestitam svim dioničarima
[/quote]
to da se zadrži u top 5 dionica …na zse
da joj cijena raste
da ima još veću redovnu dividendu
po meni uz ernt top best buy na zse…
za siguran prinos sa dividendama na obje do min 20%…vrh
[/quote]
Cirkularni odgovor.
Sve što si naveo kao benefiti su derivati ovog Edison posla.
Govoriš o posljedicama, a ja pitam što je to što će u slijedećem razdoblju biti analogija Edisonu kako bi cijena nastavila rasti kao što je zbog Edisona?
Vidljivo je da se radi cost cutting i optimizacija ali prihodi i ne rastu.
To je mene brine.
Jeli legla komu dividenda?
Meni još ne (ZABA), premda piše na portalu Mojedionice.com kako je isplata do 18.08
LP
Sutra je isplata dividende. Imate to napisano u dokumenu odluka glavne skupštine, na dnu.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/Pu8Gjzd3sugY3PMfbmqiug==.pdf