Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,88 | 27.394 | 2,517 | 10,75 | 11,10 | 0,00% |
Fundamenti ADPL sa novim izvješćem:
P/E 12
div.yield 5,15 %
ROE 8,2 %
EV/EBITDA 5,2
Dug/Ebitda 2,7
P/B 1
lp
Uz to su smanjili kreditnu zaduženost za 65 milijuna HRK i dobili novih poslova u iznosu od ca 225 milijuna HRK. Likvidnost je bitno poboljšana. Jako dobro.
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/ADPL-fin2017-2Q-NotREV-N-HR.pdf
lp
Sad je jasno zašto je dividenda bila samo 8,5 kn, jer su likvidnost utrošili na vraćanje kredita … sve 5 …
mrak izvješče … bitno da su se neki likovi ovdje bavili gubitkom zbog štrajka u srbiji koji iznosti koliko ono ? 3% prihoda godišnje … ha, ha …
Veoma lepo. Nisam dionicar-ali mi nije jasno kako je cena ispod 200?
Kada dodjem do casha nadam se videti je oko ovih cena..:)
Ekipa, nemam što dodati niti oduzeti vašim osvrtima, jedino sam se nadao da će prihodi malo više rasti obzirom na najave predsjednika Uprave.
Ali sve u svemu, imam više sreće nego pameti što sam se nakrcao ovom dionicom kada je bila prilika.
Mislim da je otvoren put za daljnji rast cijene.
Nagodinu očekujemo dividendu od 10kn. Ništa revolucionarno, samo poslovanje je sve bolje i bolje i cijena dionice i dividenda raste i raste i tako malo po malo i tako to… 🙂
Da, odličan FI, dva dana prije dividende i cijena padne 3 %
Ovo izvješće je već odavno u cijeni
Ne pišite gluposti, danas je ex dividend day, tako da je realno, ako ubrojimo dividendu, cijena u plusu.
lp
imeni izgleda ZSE kao sell on news
kako mislite ‘dva dana prije dividende cijena padne 3%’?
Dobro bi bilo,da cijena dionice ostane na ovim razinama do 19.08 .Nebi bilo loše kupiti još koji komad.
Osobno sam povećao broj kupljenih ovih dana pa i danas..Čini mi se primamljiva cijena….Neka svatko za sebe izračuna ulagački rizik..l.p.
Koja blamaža ….prvo razmislit a ne pisati gluposti
Dobro bi bilo,da cijena dionice ostane na ovim razinama do 19.08 .Nebi bilo loše kupiti još koji komad.
Osobno sam povećao broj kupljenih ovih dana pa i danas..Čini mi se primamljiva cijena….Neka svatko za sebe izračuna ulagački rizik..l.p.
ovo stvarno ne mogu shvatiti zasto do 19.8
????????????????????