Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.968 | 265 | 11,00 | 11,20 | 1,82% |
Sada smo već ušli u 9 dan štrajka. To je već direktno 1.800.000,00 kn izgubljenih prihoda, a 1.800.000,00 kn + izgubljene dobiti.
Nije dobro…a opet su počele špekulacije da Fiat odlazi, iako osobno sumnjam u to, jer su previše novca uložili i Srbija ima jeftinu radnu snagu
kada ova firma sklopi nove poslove znam da će biti i dobiti za razliku od đure i građevinara koji što više rade više propadaju.ovdje se nešto dobro kuha jer kada vidim ovaj dirigirani pritisak na prodaju i štopanje cijene sve sam uvjereniji da će u budućnosti biti sve ljepših vijesti.
11 dan, i vise uopce nije ni malo smjesno….ovo moze Srbiju povuci u recesiju, njima je Kragujevac ko nama Agrokor, jos kada im spojis Agrokor i Kragujevac….
https://www.google.hr/amp/s/www.slobodnaevropa.org/amp/28609733.html
2.200.000,00 kn izgubljenih prihoda, 2.200.000,00 kn+ izgubljene dobiti….sad smo na 2 kn po dionici EPS-a
Nikako spojiti 2 godine mira:(
FIAT PRETI OTPUŠTANJEM 380 RADNIKA: Štrajk se nastavlja, pregovori neizvesni
5320 automobila nije proizvedeno…
Datum bez prava na dividendu je 26.7.
Ja se ono ali iskreno nadam da će ova borba Ioreskovica do tog datuma uroditi plodom, da će cijena roknuti bar na 150 kn, da dokupim jeftinije… jer 8,5 kn divke kroz 150 kn nabavne, to je već 5,67% prinosa
Što si zapeo za fiat. To je 3% prihoda. Nek zatvore tvornicu, kao da je bitno. Dobili su bezpovratno 20mil, a ti trubiš bez veze. Al ajd nek padne na 100 i ja bi pojacao…
Cudi me da je ADPL jos uvijek ispod 200kn, iskreno. Volvo, Edison, Ford, Nissan i jos mnogi drugi poslovi koje su dobili, i to samo u zadnjih pola godine. Steta sto ZSE nema vise ovakvih firmi koje stvarno uredno i kvalitetno posluju. Sto je puno vise nego li se moze reci za mnoge “perjanice” ZSEa (u kojima i sam, na zalost, imam udjele).
Nadam se da ce ovaj strajk brzo biti rijesen. Dobro je sto ovo nije strajk “nismo placeni”, nego strajk “hocemo vise”. A mislim da je to bitno imati na umu jer nisu svi strajkovi jednaki. 🙂
Taj štrajk uopće nije niti bitan za adpl, al ako ste se toga uhvatili, mislim da je prekinut ili samo što nije…
Članak je od jučer, ali ako je sve navedeno točno danas je u Kragujevcu radni dan.