Bok,
Nisam novi, trgujem već duže vremena s Abacusima ali kako je prolazilo vrijeme krize i povećanje gubitaka sve slabije sam trgovao i na kraju mi je ostalo zarobljeno par stotina kn casha. Sve sam pratio na forumu i na kraju ove trakavice sam ipak odlučio dati povjerenje Fima vrijednosnicama na preporuku Abacusa, prvenstveno jer sam se navikao na gledalicu, abac trade i zadovoljavajuću komunikaciju s njihovim zaposlenicima, a koji će zajedno s platformom prijeći njima. Zanima me samo kada će ponovo profunkcionirati gledalica i kada mogu raspolagati s gotovinom za kupovinu dionica, a ne za isplatu. Još me zanima ima li itko pojma na koji način će sve to skupa prijeći na Fima vrijednosnice? [undecid]
Nazovi abacuse i dogovori se s njima, poslat će ti ugovore koje ćeš dostaviti u fimu ili u abacuse i to je to. Ako imaš mogućnosti odi osobno do fima vrijednosnica sa tim ugovorima i sve će ti biti riješeno isti dan. Evo ja danas tako napravio, dionice su već na novom e-trade računu, a lova mi sjeda sutra na taj račun (abacusi prebacuju raspoloživu gotovinu na tvoj račun u fima vrijednosnicama).
Kada ide preostalih 5%?
Tko nije informiran a imao je Eure na skrbničkom računu, uplaćeni su na račun ABACUS BROKERA još prije deset dana, umanjeno za 7.300 Eura provizija i.e.
[rolleyes]
Kad ide isplata preostalih 5%?
Kad ide isplata preostalih 5%?
Po odobrenju HANFA-e. A kad je to – ne znaju ni oni sami.
HANFA kao brod duhova… Ne odgovaraju uopće na mailove (poslao dva maila na različite adrese prije 3 pa opet prije 2 tjedna) što je baš ono prejadno, sramotno, bijedno. Kad se jave na tel. glavno im je "ne znamo još ništa, bit će neka obavijest". Sve skupa gnoj. A ono, konta se: "5%, neš ti love…"
Koliko imam informaciju svi su novci na računu Abacusa, a HANFA hrpa činovnika, na mail se ne javljaju, telefonski govore da upravo pišu rješenje za isplatu novca već tri tjedna.
Baš me zanima koliko bi ga pisali da se radi o njihovim novcima.
Zovite ih svaki dan po 10x, ali poslije Uskrsa, danas vjerojatno rade do 12 sati.
HANFA kao brod duhova… Ne odgovaraju uopće na mailove (poslao dva maila na različite adrese prije 3 pa opet prije 2 tjedna) što je baš ono prejadno, sramotno, bijedno. Kad se jave na tel. glavno im je "ne znamo još ništa, bit će neka obavijest". Sve skupa gnoj. A ono, konta se: "5%, neš ti love…"
Da bi u se ovoj zemlji nekakav problem riješio koji je u nadležnosti državnih institucija moraš dignut medijsku prašinu, ako ne to onda štrajkat glađu, blokirat ceste, prosvjedovat i.e. Nažalost.
Za onih 95 % sredstava koji su nam isplatili već i ptičice na grani znaju što smo sve morali napraviti, a za preostali dio očigledno da je puno kompleksnije.
Neki dan sam izdvoio vremena za jedan dopis te obavjestio Evropsku komisiju u hrvatskoj o ovom našem slučaju, čisto sadisfakcije radi.
pozz investitorima suchi, hoću lovu, valentine………..
SRETAN USKRS
i dalje ništa novoga? samodol je bio zakon za ovu novu ekipu iz Hanfe, da je on ostao odavna bismo dobili sav novac, a ovako čekamo…čekamo…..čekamo
neće da dadu pare, pa neće
Poštovani klijenti,
nastavno Vam dajemo informaciju vezanu uz isplatu ostatka novčanih sredstava (kunskih i deviznih):
Investicijsko društvo Abacus Brokeri je predalo Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga zahtjev za izdavanjem Rješenja za prestankom obavljanja investicijskih usluga i djelatnosti, te samim time i za početkom isplate ostatka novčanih sredstava (kunskih i deviznih) sa računa nalogodavatelja.
Očekujemo povrat ostatka deviznih sredstava sa banke skrbnika Credo banka dd u stečaju (za koje nam je telefonski potvrđeno da su naši izlučni zahtjevi prihvaćeni – skrbnička sredstva naime nisu dio stečajne/likvidacijske mase banke). No, unatoč prihvaćenim zahtjevima, iz banke je pristigao zahtjev za dostavom dodatne dokumentacije a da bi se sredstva koja nisu u stečajnoj/likvidacijskoj masi mogla isplatiti. Zahtjevu ćemo udovoljiti u roku od nekoliko dana.
Nadamo se da će po dostavi dokumentacije banci skrbniku i naše obavijesti o tome Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga biti izdano Rješenje o prestanku obavljanja investicijskih usluga i djelatnosti, deblokadi žiro-računa nalogodavatelja, te samim time o početku isplate ostatka kunskih i deviznih novčanih sredstava.
Vaši
Abacus Brokeri