Danas u DAB dostavljeno stotinjak Ugovora klijenata ABACUSA. Dosad kao nije bilo vremena u ova dva mjeseca.
Zašto su zatražili, samo možemo predpostavit, ili da se dobije na vremenu ili ide najavljena isplata pa eto da imaju malo više tog pokrića…!!!
U svakom slučaju u ovih nekoliko dana ako se stvari ne pomaknu s mrtve točke bit će nužno udruživanje oštećenih klijenata te nastupih istih prema određenim institucijama.
ps Podsjećam, da je u Petak 20.01.2012. za PD Radić direktor DABA izjavio da isplata ide ovaj tjedan
Što znači dostavljeno stotinjak?
Pozdrav,
Evo službenog odgovora iz DAB-a kojeg sam zaprimio danas ujutro:
Poštovani,
uz ispriku što vam tek sad odgovaramo mogu Vas izvjestiti nastavno.
Sredstva će biti vraćena i trenutno smo u postupku obrade dokumentacije za Abacus klijente (2000 klijenata). Možemo vam potvrditi da se nalazite na popisu klijenata Abacusa a koji nam je dostavljen od strane Abacus Brokera.
Nažalost ,u ovom trenutku ne možemo specificirati točan datum, ali nastojat ćemo sve zahtjeve obraditi te svoje obveze po toj ispuniti u okviru zakonskog roka.
ako se ništa ne riješi do kraja tjedna, klijenti Abacusa trebaju se udružiti iraditi pritisak na DAB da to hitno riješi i paralelno na HANFU da proglasi nastup osiguranog slučaja kod brokerskog društva Abacus jer više nije u stanju ispunjavati obaveze prema klijentim jer ovo je već prešlo sve granice!
klijentima Credo banke isplatili su bez problema u manje od mjesec dana 500 milijuna kuna, a 2000 klijenata Abacusa hebu u mozak za pišljivih 9 milja kuna!?!?!?!?
Što znači dostavljeno stotinjak?
valentine,
prenosim samo informacije od mjerodavnih ljudi sa kojima sam u kontaktu.
DAB je to zatražio, e sad ostalo možemo samo nagađat!!!! Ja bi bio najsretniji da ti kažem točan odgovor.
Kako sam pisao gore ima tu malo više detalja na kojima se radi oko naše problematike, u javnost još nebi htio što ne isključuje da nije u pripremi javni istup u pogledu navedenog.
Uglavnom ukoliko se u ovih nekoliko dana ne riješi ova situacija trebat ćemo zajedno nastupit u svakom pogledu.
[proud]
Sad vidim da bi ovu temu mogao dosta zagušit, nadam se da mi nećete zamjeriti!
[thumbsup]
Upravo razgovarao sa vrlo ljubaznom novinarkom Poslovnog dnevnika – busines&financije Ana – uvažena je pisala sve vezano uz CREDO – DAB – ABACUS…sve naslove i teme – datumi 27.12.2012.:11.01.2012.: 12.01.2012.: 20.01.2012.
…uz zamolbu za potvrdu vjerodostojnosti što se pisalo glede isplate nas klijenata.
Informacija je, da gospodin Radić citirano mi je rekao da se ide kraju sa provjerom klijenata, da su još ostali na provjeri eventualno oni koji su u CREDO banci imali kredit ili sl., neupitna je isplata samo dan izravnanja računa nije decidirao..
ps plaćam kavicu [smiley]
Idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
deja vu [undecid]
ja ni love ni dionica na vidiku