Pare su se pojavile na abacus računu 🙂
Moš’ mislit…
Mojih 70 kuna su vratili. Po kojem redoslijedu rade isplate – ne znam.
to ti je vejrojatno netko iz abacusa uplatio iz svog džepa [lol]
šala mala
tih 70 kn su ti isplatili na tekući račun u banci ili ih i dalje samo fiktivno imaš u portfelju Abacusa?
p.s. ako su krenule isplate to je dobra vijest za ZSE jer se radilo o nekih 9 milja kuna, ako se dobro sjećam?
Ovo s isplatom Abacusima je prevršilo svaku mjeru… Užas… Zgadilo mi se sve vezano uz trgovanje dionicama, i to onak do kraja.
Ovo s isplatom Abacusima je prevršilo svaku mjeru… Užas… Zgadilo mi se sve vezano uz trgovanje dionicama, i to onak do kraja.
Potpuno isti osjećaj.. + još nekoliko njih iz istog izbora. Za mene je ovo istinski znak da je vrijeme prestati sa ulaganjem u dionice (barem na tzv. ZSE). Smijeh od regulatora, agencija, države. Ali da se ne ponavljam, ukratko – dno samog je…og dna.
Potpuno isti osjećaj.. + još nekoliko njih iz istog izbora. Za mene je ovo istinski znak da je vrijeme prestati sa ulaganjem u dionice (barem na tzv. ZSE). Smijeh od regulatora, agencija, države. Ali da se ne ponavljam, ukratko – dno samog je…og dna.
[/quote]
da, dno dna….
međutim, burzovni maheri poput Kostolanya koji je ulagao 70 godina na burzama diljem svijeta, kažu da je upravo ovaj trenutak- kad zadnji optimisti postanu pesimisti, vrijeme za povratak na burzu i zauzimanje pozicija
bitno je da hodor sve zna….
bitno je da hodor sve zna….
17.01.12. | 16:14 Hafid | privatna poruka | korisnik je vaš prijatelj | ignoriraj korisnika | profil | korisnik je na listi ignoriranih korisnika | pogledaj poruku
korisnik od: 10.05.2006.
ocjena poruke
–
zajednica –
moderatori
Kupio MGMA.
kolega nokla, vaš post uopće ne razumijem?? što ste time htjeli reći?
[/quote]
da, dno dna….
međutim, burzovni maheri poput Kostolanya koji je ulagao 70 godina na burzama diljem svijeta, kažu da je upravo ovaj trenutak- kad zadnji optimisti postanu pesimisti, vrijeme za povratak na burzu i zauzimanje pozicija
[/quote]
Da, a čime da zauzmem poziciju kad mi ne vraćaju fak’n novac?!