ABACUS BROKERI

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ABACUS BROKERI

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi, tko je za akciju (angažiranje odvjetnika i moguće osnivanje udruge) neka mi se javi na PM. Predlažem da dogovorimo sastanak početkom idućeg tjedna.

Evo novosti iz Abacusa:
http://www.abacus-brokeri.hr/userfiles/dokumenti/pripcenje_klijentima_Abacus.pdf

Ljudi, tko je za akciju (angažiranje odvjetnika i moguće osnivanje udruge) neka mi se javi na PM. Predlažem da dogovorimo sastanak početkom idućeg tjedna.

Kolega Shuca,

1.odi na stranice ABACUS BROKERA
Izašlo vrlo bitno PRIOPĆENJE za klijente.
2. zaista detaljno opisuju apsolutno sve detalje oko ovih daogađanja CREDO-13-DAB-HANFA
3. Osobno sam bio u kontaktu gotovo svakodnevno sa ABACUSIMA, te koliko sam vidio i čuo nisu ništa lagali i kako sam pisao u zaleđu se radilo
4. A u Ponedjeljak 12.12.2011. sam pustio E na forumu PD da sam razgovarao s g.Tomljenovićem direktor iz DABA,
i tu su Brkić i ekipa bili iskreni i rekli da je prošli tjedan bio na putu, što je točno, isto kao i meni je Tomljenović napomenu da će ubrzo organizirat sastanak glede….mede…
5. Vjerujte mi da ja imam preko 300.000 tisuća razloga da ih pratim u stopu i da sam ponudio pomoć u bilo kojem pogledu da se ova situacija čim prije pozitivno riješi
6. Usput, jučer u 13.30 sam također uputi osobno, a ispred nekolicine klijenata ABACA jedan E
7. Još malo pričekajmo

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

nisi rekao ništa novo…samo ponavljanje…

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dopuna točke 6.
E je upućen HANFI na ODJEL TRŽIŠTE KAPITALA

[thumbsup]

http://www.abacus-brokeri.hr/userfiles/dokumenti/pripcenje_klijentima_Abacus.pdf

.

Vaš link

Vaš link

da li to znaci da ce ABACUS biti u suspenziji van burze 3 mj?

Vaš link

[/quote]

NE, čim se riješi način plaćanja klijentima maknut će se i suspenzija ABACUSIMA, koliko ja imam saznanja sastanak sa DABOM i ABACUSIMA je sutra – neslužbeno!

Vaš link

[/quote]

NE, čim se riješi način plaćanja klijentima maknut će se i suspenzija ABACUSIMA, koliko ja imam saznanja sastanak sa DABOM i ABACUSIMA je sutra – neslužbeno!

[/quote]

Ukoliko saznaš da li je do sastanka došlo i ima li nekih vijesti napiši.
Hvala unaprijed.

Poštovani klijenti,

danas smo dobili tumačenje HANFA-e po kojem smo u mogudnosti finalizirati dogovor
sa partnerskom investicijskom kudom oko nastavka poslovanja. O proceduri i konkretnom
načinu rada demo Vas detaljnije obavijestiti do kraja radnog dana. Naš plan je da do kraja
tjedna operativno počnemo funkcionirati i činimo sve da to i ostvarimo.
Što se novčanih sredstava klijenata na računima Abacus brokera d.d. tiče, sa
zadovoljstvom Vas obavještavamo kako je isplata sredstava neupitna, ali smo primorani
pričekati još nedefinirani vremenski rok, u kojem de državne institucije odraditi svoj dio posla
i isplatiti osigurana sredstva klijenata. Po trenutno dostupnim informacijama, isplata
sredstava idi de na naše račune, te demo mi po Vašim zahtjevima iste prosljeđivati na Vaše
račune.
Cilj suradnje sa partnerskom investicijskom kudom je da klijentima omogudimo
trgovanje na domadoj i stranim burzama, bez dodatne papirologije. Potpuni i nesmetani rad
Abacus brokera d.d. uslijediti de čim institucije završe svoj dio posla i novčana sredstva budu
na raspolaganju Vama klijentima.
S poštovanjem
ABACUS BROKERI D.D.
Petar Brkid
Član Uprave

.

http://www.abacus-brokeri.hr/userfiles/dokumenti/Priopcenje%20Klijentima%20-%20Nastavak%20rada.pdf

Ipak se kreče !

.

New Report

Close