ABACUS BROKERI

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ABACUS BROKERI

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

30,

Glavni krivci su ovi u Credu, ali i institucije koje nisu radile svoj posao, izgleda godinama. Jer da jesu, ne bi došlo do toga da zatvaraju banku. I sad umijesto da problem rješe, oni se prepucavaju!!!

Smješno je očekivati da državni službenici u Hanfi i HNB-u rade svoj posao..

Glavni krivci su Abacus brokeri jer rade s kriminalnim bankama tipa Credo, Centar itd.!

[/quote]

ne vidimo poveznicu sa drugim bankama ako je samo credo banka propala

A nisu li možda blokirali Abakus da bi se dioničari usrali i prešli u velike strane banke koje uslugu naplaćuju duplo skuplje .
Zamislite koju lovu su osigurali stranim bankama s tim da smo svi morali otvoriti Žiro račune za isplate dividende .
Opet će Rohatinski od naših kolonizatora biti proglašen najboljim guvernerom na svijetu .
http://www.abacus-brokeri.hr/posts.aspx?PageID=145&cmsID=46
Večernji list:
Željko Rohatinski
DOPUSTIO JE DA SE BANKE IZDIGNU
IZNAD PRAVA SVIH U HRVATSKOJ
…HNB pokreće likvidaciju Credo banke ,računi su blokirani…
…u Credo banci,dvije banke to uspjevaju i skidaju 9,1 milion kuna .
Tim slučajem sada se bavi i DORH jer stižu i kaznene prijave protiv HNB-a,koji je dvjema bankama omogučio po 120 sekundi vremena da "sjednu"na svima drugima nedostupne račune Credo banke i pokupe sve što nađu .

Zaposlenici iz Credo banke optuženi za pljačku 250 miliona pušteni iz zatvora .

Ništa ne javljaju mediji jel netko uhapšen iz HNB .

.

"Na temelju očitovanja kreditnih institucija i HNB-a, Hanfa je dala mišljenje da bi se novčana sredstva klijenata investicijskog društva u kunama na računu posebne namjene otvorenim u tu svrhu u Credo banci trebala smatrati imovinom položenom na povjereničkom računu podložnom obeštećenju u smislu odredbe članka 3a st.3. Zakona o osiguranju depozita, navodi se u priopćenju te agencije.

"Iako Agencija nije mjerodavna za tumačenje odredbi Zakona o osiguranju depozita, bilo je potrebno zauzeti stav o navedenom, budući da se radi o zaštiti sredstava klijenata investicijskih društava položenim na posebne račune kod kreditne institucije koje regulira ZTK", stoji, između ostaloga, u priopćenju koje je objavljeno na web stranicama Hanfe.

Nadalje, Hanfa je mišljenja da bi se novčana sredstva u kunama i devizama na skrbničkim računima Credo banke u prisilnoj likvidaciji, a koje ta banka drži za klijente temeljem sklopljenih ugovora o skrbništvu, kao investicijske usluge u smislu članka 5. stavak 2. točka 1. ZTK, trebala smatrati imovinom zaštićenom u smislu odredbe članka 42. stavak 5. ZTK, te u postupku likvidacije i/ili stečaja Credo banke sredstva na tim računima svakako treba izdvojiti i isplatiti klijentima skrbništva Credo banke u prisilnoj likvidaciji."

Izvor: http://business.hr/dogadjaji/hanfa-trazi-da-se-zastiti-novac-na-racunu-13

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

Hanfa, HNB i DAB su se nakon tri tjedna prepucavanja i zataškavanja vlastitih pogrešaka usuglasili da mi, prevareni klijenti Abacusa, imamo pravo dobiti svoj novac. Sjajno. To je divno.

Hanfa, HNB i DAB su se nakon tri tjedna prepucavanja i zataškavanja vlastitih pogrešaka usuglasili da mi, prevareni klijenti Abacusa, imamo pravo dobiti svoj novac. Sjajno. To je divno.

Upravo to! Prestrašno! A zamisli koja bi to još bila bahatost napomenuti i kako bi u normalnim društvima dobili kakve kamate i ispriku za ovakav bezobrazluk… ali, čekaj, pa mi još nismo ni dobili NAŠU LOVU!

DAB nas fino zafrkava…

Još ništa od isplate…

Možda je vrijeme da se i mi udružimo i angažiramo odvjetnike, inače ode lova…

Moram priznati….hebe mi se za isplatu ( 16 Kn )….

ALI..od kad sam na drugom brokeru, kao da sam se vratio u srednji vijek .

Molim lijepo, kolege iz Abacusa, otvorite novu firmu i prenesite how-know na nju na opće zadovoljstvo , ODMAH se upisujem .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Moram priznati….hebe mi se za isplatu ( 16 Kn )….

ALI..od kad sam na drugom brokeru, kao da sam se vratio u srednji vijek .

Molim lijepo, kolege iz Abacusa, otvorite novu firmu i prenesite how-know na nju na opće zadovoljstvo , ODMAH se upisujem .

[/u] Evo ja prekidam niz podcrtanih postova :-)))

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

DAB nas fino zafrkava…

Još ništa od isplate…

Možda je vrijeme da se i mi udružimo i angažiramo odvjetnike, inače ode lova…

Mislim da vrijeme igra ulogu….

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

…Možda je vrijeme da se i mi udružimo i angažiramo odvjetnike, inače ode lova…

Pa udružite se već jednom !
Ugledajte se na dioničare LRH – ljudi su se udružili i bore se protiv sustava, koliko je to uopće moguće u ovoj, korupcijom premreženoj, parizer-državi.
Način na koji igraju ping-pong sa svima vama svakim danom postaje sve odurniji.
Osim ako ne mislite ostati na razini forumskog jadikovanja, u očekivanju da vam se smiluje neki od novih-starih političara i možda vrati lovu.

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

Abacus je uvijek bio super korektan, prebacit ću se negdje samo radi blagdanske rasprodaje i za inat ”sustavu” vratit Abacusu kako se god on zvao..

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Abacus je uvijek bio super korektan, prebacit ću se negdje samo radi blagdanske rasprodaje i za inat ”sustavu” vratit Abacusu kako se god on zvao..

sve sam uvjereniji da su Abacuse namjerno sjebali i da namjerno ne vraćaju lovu klijentima da bi oni prešli kod bankarskih brokeraja koji su zbog lošije kvalitete usluga (platoforme za trgovanje su im očaj) i previsokih provizija sve više gubili klijente!

New Report

Close