ABACUS BROKERI

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ABACUS BROKERI

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SRAMOTNO!
danas su opljačkani klijenti Abacusa preko "sigurnog" računa br.13, a čiji je brokeraj i čiji su klijenti sutra na redu????????

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

A nisu li možda blokirali Abakus da bi se dioničari usrali i prešli u velike strane banke koje uslugu naplaćuju duplo skuplje .
Zamislite koju lovu su osigurali stranim bankama s tim da smo svi morali otvoriti Žiro račune za isplate dividende .
Opet će Rohatinski od naših kolonizatora biti proglašen najboljim guvernerom na svijetu .

imaš centar banku gdje ti je provizija 0,25%

Do koliko novaca država garantiran na brok. računu?

Moji postovi nisu poziv niti na kupnju niti na prodaju dionica, niti na bavljenje dionicama, niti su investicijski savjeti

Država garantira na brokerskom računu do 150.000 kn.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

1/ A nisu li možda blokirali Abakus da bi se dioničari usrali i prešli u velike strane banke koje uslugu naplaćuju duplo skuplje .
2/ Zamislite koju lovu su osigurali stranim bankama s tim da smo svi morali otvoriti Žiro račune za isplate dividende .
3/Opet će Rohatinski od naših kolonizatora biti proglašen najboljim guvernerom na svijetu .

1. kolike su provizije naplaćivali Abacus brokeri?
2. žiro račun se otvara/zatvara bez naknade, također nema naknade za vođenje žiro računa.
3. no coment … Pero7 tipuješ li ti to na Daličku za HNB [lol]

risk / reward ?

2. žiro račun se otvara/zatvara bez naknade, također nema naknade za vođenje žiro računa.

kod vecine banaka naplacuje se vodenje isto kao i tekuceg.
inace cijela ova stvar je precedan da gorijeg biti ne moze. vec danas ujutro ocekivala sam neko priopcenje da stvar razjasnjena i potpuno rijesena i da klijenti i dalje mogu nesmetano trgovati kad ono…nista..cisti kriminal.zbilja s ovakvim stavom burza ce umrijeti polaganom smrcu a ostat ce samo DAB HANFA i ostali regulatori koji ce regulirati sami sebe [bye]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

S obzirom da se radi o 13-tici, a brokerska kuća je u redu, podliježe drugom Zakonu gdje je osigurana svota 400.000,00 kn.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kod vecine banaka naplacuje se vodenje …[bye]
[/quote]

u krivu ste kolegice što se tiče naknada/e, no to je sve nevažno do manje važno s obzirom što se sve zakuhalo kroz i oko Credo banke.
Ugodan dan želim.

risk / reward ?

Pozdrav svima.

Budući da postoje vrlo izgledne šanse da mi mali investitori i klijenti Abacus brokera iz ovog slučaja izađemo dobro naguženi predlažem da se organiziramo i angažiramo pravnu pomoć.

Ako udružimo snage bit će nam se lakše boriti za sredstva i moći ćemo stvarati snažniji pritisak na određene institucije.

Svi koji su zainteresirani za tu ideju neka se slobodno jave na PM.

Lp.

kolik ja znam, država (FZU-fond za zaštitu ulagača) garantira sa 150,000 kunića. ali to i nije nešto bitno u ovoj situaciji

I POŠTENOG čovjeka možete potkupiti, samo morate POŠTENO i platiti...

Da, Fond garantira do 150.000 kn, ali obzirom da se radi o ulozima koji su bili na bankovnom računu, možda priznaju do 400.000 kn (preko DAB-a) na koliko imaju pravo štediše banaka?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ok dečki i meni je blokiran račun, ali koliko sam ima čuti dionice su zaštičene
tako da jedva čekam rasplet situacije da se odregistriraju priko skrbničkog računa i ponovno ih registriram kao fizička osoba, gotovine sam imao 50 % portfelja tama za vratiti margarin

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

New Report

Close