a pravi muškarac bi joj sve te pogreške ispravio. [cool]
koristim njihove usluge od prvog dana i necu ihmijenjati,najbolji su,suspenzija ce kratko trajati,mislim da nije njihova greska ovo sto se dogodilo….mislim da dobro rade,da su nekome od konkurencije trn u oku,al iz ovoga ce izaći jos jači……pozdrav svim korisnicima njihovih usluga
Znači, sad sve treba preseliti u ZABU ili P B Z ili RBA ili ERSTE brokerima….?
Onda kad im lova sjedne na račun, investirat će u BRAZILSKE OBVEZNICE I UKRAJINSKE….????
A mi ovdje u Hrvatskoj nek idemo k vragu…jbt sve na burzi!!!
Shvaćam Vašu zabrinutost ali to će biti riješeno,vjerovatno već iduću sedmicu.
Stvorena je ogromna psihoza da će sve propasti.Mediji kao i neki pojedinci poteciraju probleme da bi se okoristili time.
Pozdrav i ne dopustite da Vas navuču na tanki led.
Onda kad im lova sjedne na račun, investirat će u BRAZILSKE OBVEZNICE I UKRAJINSKE….????
Brazilske obveznice su dosta atraktivne zbog toga jer Brazilska ekonomija ima visok rast. Medutim, da bi smanjili interes za iste (ogranicili rasr Riala) Brazilci su uveli porez na svoje obveznice.
Brazilske obveznice su dosta atraktivne zbog toga jer Brazilska ekonomija ima visok rast. Medutim, da bi smanjili interes za iste (ogranicili rasr Riala) Brazilci su uveli porez na svoje obveznice.
Nemojte se bojati !
Abacus su privremeno suspendirani do rješenja situacije .
Sredstva ne ulaze u likvidacijsku i stečajnu masu .
Lova im je u Credo banci .
Sve je po Zakonu .
Imam casha svega 0,01 % , sve sam ulupao u jeftine dionice .
U Abacusu sam već 5 godina i zadovoljan sam uslugama .
Korektni su .
Lovu dobijem isti tren kad im dam nalog .
Ako se nešto značajno događa na burzi nazovu me i predlože optimalni savjet .
Njihova je usluga jeftinija od drugih , čak i 50 % !
Pošteni su , čini mi se .
A nije li to sve zakuhala HNB svojom nemarnošću ?
je……ali ne smiješ dirati našeg spasitelja……sve mi se čini da ćemo i mi imati quantitative easing uskoro
Nemojte se bojati !
Abacus su privremeno suspendirani do rješenja situacije .
Sredstva ne ulaze u likvidacijsku i stečajnu masu .
Lova im je u Credo banci .
Sve je po Zakonu .
Imam casha svega 0,01 % , sve sam ulupao u jeftine dionice .
U Abacusu sam već 5 godina i zadovoljan sam uslugama .
Korektni su .
Lovu dobijem isti tren kad im dam nalog .
Ako se nešto značajno događa na burzi nazovu me i predlože optimalni savjet .
Njihova je usluga jeftinija od drugih , čak i 50 % !
Pošteni su , čini mi se .
[/quote]
Podrška Abacusu.
Mislim da bi se ovdje trebalo pokrenuti organiziranu akciju svih brokera da se što prije razriješi ova situacija. Jer mogao bi se desiti veliki odljev para sa brokerskih računa. Tko će trgovati ako 13-ica nije zaštićena?
A onda i burza i brokeri, a i HANFA mogu staviti ključ u bravu.
HANFA bi trebala zaštititi one koje nadzire i koji joj plaćaju naknadu od koje živi.
Podrška Abacusu.
Mislim da bi se ovdje trebalo pokrenuti organiziranu akciju svih brokera da se što prije razriješi ova situacija. Jer mogao bi se desiti veliki odljev para sa brokerskih računa. Tko će trgovati ako 13-ica nije zaštićena?
A onda i burza i brokeri, a i HANFA mogu staviti ključ u bravu.
HANFA bi trebala zaštititi one koje nadzire i koji joj plaćaju naknadu od koje živi.
Slažem se! Kod Prve generacije problem je bio u samom brokeru koji je nezakonito koristio sredstva klijenata, ali srećom većina je klijenata na kraju bila obeštećena (do 150.000 kn).
Ovdje je specifičan problem koji se tiče svih brokera, ne samo Abacusa jer ako se prihvati stav likvidatora da je račun br.13 nezaštićen, znači da su sva sredstva klijenata tj.nas nezaštićena!
Onda ćemo imati izbor: uopće ne trgovati na ZSE niti imati bilo kakva sredstva na brokerskom računu jer ti mogu svaki čas ispariti ili čim nešto prodaš moliš Boga da u ta 3 dana broker ili njegova banka ne propadnu, a kad taj rok prođe brzo povući sredstva nazad! Tko će se više usuditi trgovati na ZSE ako ti ta sredstva mogu ispariti od danas do sutra????
Sredstva ulagača moraju biti 100% sigurna i zaštićena kad su položena na račun br.13 !!! To je osnovni preduvjet za bio kakvo ulaganje ili trgovanje na ZSE!!!
Ovaj stav moraju hirno i javno poduprijeti svi brokeraji i banke jer ako toga nema,90% preostalih ulagača će pobjeći odavde! Pa tko je lud ostat ovdje ako mu sredstva za ulaganje nisu zaštićena!?!??!
Brokeri, bankari, HANFA, tražimo hitnu akciju i beskompromisnu podršku Abacaus brokerima, odnosno zaštiti računa br.13!!!!!!!
U protivnom možete odmah staviti ključ u bravu svi skupa i cijela ZSE!!!!