Koliko sam skužio nama je blokiran cijeli keš na računu i do danjega ne možemo kupovati niti prodavati. Jedino možemo odregistrirati dionice s Abacusa… ovo je fakat prestrašno…
Blokiran? To bi još ulijevalo nadu. Račun 13 je prazan……pokraden.
Koliko sam skužio nama je blokiran cijeli keš na računu i do danjega ne možemo kupovati niti prodavati. Jedino možemo odregistrirati dionice s Abacusa… ovo je fakat prestrašno…
[/quote]
viš kak niš nije sigurno, sad je bolje onima koji nisu u kešu. No bude se to riješilo, polako, moral bu abakus dat malo niže naknade kao nagradu za vjernost onima koji će nakon ovoga ostati kod njih :-))
Ako se nakon ovog ne vrati lova nama (a sreća pa sam imao "samo" par tisuća kuna na računu), mislim da je jedini izbor preseljavanje kod brokera većih banaka. Inače kod Abacusa sam već dugo i šteta bi mi bilo od njih otići jer su do sad bili pouzdani i ok radili posao. Ali misliti svaki dan dal su ti deseci/stotine tisuća kuna nesigurne nije ugodno.
Ako se nakon ovog ne vrati lova nama (a sreća pa sam imao "samo" par tisuća kuna na računu), mislim da je jedini izbor preseljavanje kod brokera većih banaka. Inače kod Abacusa sam već dugo i šteta bi mi bilo od njih otići jer su do sad bili pouzdani i ok radili posao. Ali misliti svaki dan dal su ti deseci/stotine tisuća kuna nesigurne nije ugodno.
Mislim da je sve do 150000 kuna osigurano.
[/quote]
viš kak niš nije sigurno, sad je bolje onima koji nisu u kešu. No bude se to riješilo, polako, moral bu abakus dat malo niže naknade kao nagradu za vjernost onima koji će nakon ovoga ostati kod njih :-))
[/quote]
Da, u pravu si…….e sada, da li mi je utjeha što mi je omjer dionica i casha 90:10…….znači 10% casha…….i dionice koje ne mogu prodati? vlds i ina
Nemojte se bojati !
Abacus su privremeno suspendirani do rješenja situacije .
Sredstva ne ulaze u likvidacijsku i stečajnu masu .
Lova im je u Credo banci .
Sve je po Zakonu .
Imam casha svega 0,01 % , sve sam ulupao u jeftine dionice .
oprostite tek sam sada sa puta jer mi zelite reci da svojih xxxxx kuna preko abacus brokera vise nema i ne mogu ih uzeti u ponediljak
Koliko Vas je ovdje s Foruma- zapelo u Abacus-u ..?
Ovo su mi drugi…..
kao da igram na ispadanje [bye]
Što im nije uplatni račun u Centar banci?
Koliko Vas je ovdje s Foruma- zapelo u Abacus-u ..?
Ljubice,
Ti ne samo da si u pogresnim dionicama, nego si i kod pogresnog brokera.