ABACUS BROKERI

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ABACUS BROKERI

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel vam radi abac trade??

Ne. Vrisnuo im link s burzom. Rade na otklanjanju kvara – tako su mi bar rekli

[/quote]

Hvala na info da ne moram zvati.

[/quote]

Hvala na info da ne moram zvati.
[/quote]

Prosljakalo

vidim reklame za ICF brokere. koristi netko njihov e-trade i kakva su iskustva s njima općenito?

Da li je netko pokušao registrirati atlantsku? poslao preko online zahtjeva i na mail prije 2 dana pa ništa…

Ni kod mene..

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Ima li još netko problem s gledalicom? Meni sve nule.

I meni

Od danas je u pogonu nova gledalica u sklopu abactradea. Odi na https://etrade.abacus-brokeri.hr i veseli se. Puna dubina trzista, ali ono sto me razocaralo jest 1 min. delay.

Od danas je u pogonu nova gledalica u sklopu abactradea. Odi na https://etrade.abacus-brokeri.hr i veseli se. Puna dubina trzista, ali ono sto me razocaralo jest 1 min. delay.
[/quote]

neznam kako je vama, ali meni je i prije bila oko minuta zakašnjenja. zadam nalog na tradu i nakon par sekundi je provedena promjena u portfelju, a na gledalici je bilo bar minutu potrebno da se vidi transakcija. u svakom slučaju ovo mi se čini kao napredak (koji je možda i prije trebao doći), samo će mi biti potrebno neko vrijeme da se naviknem. samo da sve bude stabilno. bravo za abacus. [thumbsup]

p.s. nervira malo što je sučenje prilagođeno za 1024×768 rezoluciju takod a ja na monitoru 1600×1200 70% površine imam neispunjeno. 1024 je već kameno doba, zamislite kako izgleda ljudima koji imaju 24″ monitore i rezoluciju iznad 1920 u širinu…

Delay je i prije bio, refresh je sad 15 sekundi. I ne izgleda loše.

No respect

meni je gledalica super

New Report

Close