Dečki su sasvim ok,svaki put kad je malo žešći promet većina brokera je u problemu. Evo da se pohvalim ,meni jučer spustili proviziju za 0,2 posto.[thumbsup] Još da ih nagovorim da mi ukinu minimalnu proviziju po nalogu i carevi su.
Kao si ih to nagovorio, koliko imas promet od nove godine?
Gledalica opet ne radi???
Jopet ne radi Glodalica… [shocked][shocked][shocked][shocked][angry] [angry] [angry] [angry]
nešta mi ne štima kod Abacusa, nisam siguran, ali čudno mi je s nalozima
par puta sam htio prodati nešto po prvoj cijeni na BID-u, dam nalog i za par minuta vidim da je takav nalog prošao, ali meni se ne mijenja stanje na računu
a moj nalog na prodaji pojavi se kasnije, poslije toga cijena još padne naravno, a ja popuš… nešto kunica
ne bi mi to bilo čudno da inače nalozi ne prolaze uredno
to sam primjetio i prije cca tjedan dana i evo danas opet na nekoliko dionica
ima netko sličnih iskustava, kako da to provjerim?
imam ja…samo meni bilo u drugom smjeru..kak je trziste ovih dana volatilno ..malo dolje mao gore..zadam nalog..i nisu vise azurni ko prije..cekam cekam..pojavi mi se nalog na gledalici(cijena i br. komada odgovaraju)…za to vrijeme trziste krene gore ja brzo maknem nalog..no on se sa gledalice ne mice…i jos k tome pukne abac trade ..i poslije vidim u transakcijama da je tolko komada po toj cijeni proslo ali moj nije bio…meni u portfelju isto stanje..dakle ipak sam ga uspio odjavit..u ovom slucaju je to bilo dobro…al si onda mislim sto da je bilo obratno..tj. da nisam stigao odjavit…
inace, nikako nisam zadovoljan Abacusom…
– prvo imaju dosta veliku proviziju,
– imaju najmanju proviziju od 50 kn,
– kad je neka straka uvjek ali uvjek se zbloka i ne radi ili gledalica ili abac trade,
– gledalica kasni u odnosu na investror npr. i to dosta,
– više nisu ažurni ko prije
– problemi sa gore spominjanim nalozima
– i što me još najviše raz*ebe…što ja, ak hoću trgovat njima moram telefonski javljat kad neka dionica izađe iz blokade i nastavi trgovanje da skinu blokadu na abac tradeu…halooooooo..pa kaj je onda njihov posao?????
Dečki, malo se uozbiljite jer su naknade koje vam se daju dosta visoke dok istovremeno razina usluge pada….[bye][angry] [angry]
Ja sam za sada zadovoljan. To sa nalogom sam i ja par puta primjetio,malo mi cudno,ali mi se nije dalo kopati,mozda sam u krivu,ali ne znam…isto zadam nalog po asku i netko uleti prije mene i ode sve gore. Sve u svemu sam zadovoljan,jos nisam naisao da mi gledalica ne radi a po cijeli dan znam biti na njoj,abac-trade isto sve ok radi.
Gledalica prošvikala, pokazuje minus [lol]
Nije gledalica prošvikala nego ZSE vjerojatno zbog stock splita ZABA
evo ja već duže koristim gledalicu i mogu reći da do sada nisam imao nikakvih problema…jedino nekad uspori ako mi je otvorena dionica sa velikim brojem transakcija…nekako mi je ipak gledalica najdraža
I moj tekući je po tome prošvikao [lol]