kolege….ne mogu nać slijedeću info na njihovim stranicama pa pitam vas…..za koristit gledalicu moram biti njihov korisnik, za biti njihov korisnik šta ja moram “radit”? dali postoji neki minimum mjesečno gdje ja moram trgovat preko njih? ili plaćam mjesečno nekakvu naknadu? malo mi čudno da ja samo dam zahtjev i pošaljem (ovjereno kod bilježnika) na njihovu adresu i nakon toga mogu koristit gledalicu takoreć za ništa (osim što platim poštu i bilježnika)? mora bit nekakva “caka”….novac je novac [tongue]
kolege….ne mogu nać slijedeću info na njihovim stranicama pa pitam vas…..za koristit gledalicu moram biti njihov korisnik, za biti njihov korisnik šta ja moram “radit”? dali postoji neki minimum mjesečno gdje ja moram trgovat preko njih? ili plaćam mjesečno nekakvu naknadu? malo mi čudno da ja samo dam zahtjev i pošaljem (ovjereno kod bilježnika) na njihovu adresu i nakon toga mogu koristit gledalicu takoreć za ništa (osim što platim poštu i bilježnika)? mora bit nekakva “caka”….novac je novac [tongue]
mislim da je gledalica trenutno u testnoj fazi i zato je “free” za regularne korisnike. Kasnije će vjerojatno malo profilirat uslugu ovisno o “težini” korisnika. Dobar produkt iako nedostaju neki podaci, recimo ukupno K/P informacija, prikaz blokada, mogli bi dodat recimo prikaz low/high blokada, itd, itd
mislim da je gledalica trenutno u testnoj fazi i zato je “free” za regularne korisnike. Kasnije će vjerojatno malo profilirat uslugu ovisno o “težini” korisnika. Dobar produkt iako nedostaju neki podaci, recimo ukupno K/P informacija, prikaz blokada, mogli bi dodat recimo prikaz low/high blokada, itd, itd
hm, na njihovoj stranici piše da testna faza završava odnosno da je završila još prošle godine…..
po ovome šta ste napisali kolega, meni je dovoljno da postanem korisnik? jel bolja gledalica ili pbz investor? (što se tiče praćenja burze, ne trgovanja odnosno stavljanja naloga itd…)
Novosti na gledalici…
TRŽIŠTE
Lista dionica
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet Trgovana količina
0,00 0,00% 0,00 kn 0,00 kn 0,00 kn 0,00 kn 0
NOVOSTI, svi koji nemaju 50,000kn prometa nece moci korsititi gledalicu:
Poštovani klijenti,
ovim putem vas želimo izvijestiti da je testna faza nove usluge Abacus brokera d.d. (dalje: Društvo) “Gledalica” (dalje: Usluga) uspješno privedena kraju te da će s 01.ožujkom 2008. ista biti puštena u produkciju.
Također vam želimo skrenuti pozornost da pravo na korištenje Usluge ostvaruju svi klijenti Društva koji su u zadnjih godinu dana ostvarili ukupni promet po transakcijama s vrijednosnim papirima korištenjem neke od usluga Društva u minimalnoj vrijednosti od 50.000,00 HRK.
Klasifikacija korisničkih grupa
Pripadnost pojedinoj korisničkoj grupi se određuje na osnovi ostvarenog prometa u zadnjih godinu dana, te se pripadnost određuje svakodnevno:
KORISNIČKE GRUPE
Ukupni promet Naziv grupe Obilježja grupe
Od 50.000,00 HRK do 200.000,00 HRK Mali korisnik
* Maksimalni broj istovremenih dionica u prikazu: 10
* Broj ponuda na kupnji i prodaji: 5
Od 200.000,01 HRK do 500.000,00 HRK Srednji korisnik
* Maksimalni broj istovremenih dionica u prikazu : 20
* Broj ponuda na kupnji i prodaji: 10
Od 500.000,01 HRK do 1.000.000,00 HRK Veliki korisnik
* Maksimalni broj istovremenih dionica u prikazu : 50
Od 1.000.000,01 HRK Profesionalni korisnik
* Maksimalni broj istovremenih dionica u prikazu : neograničen
http://www.abacus-brokeri.hr/index.php?section=gledalica
http://www.abacus-brokeri.hr/pravilnik_gledalica.pdf
Još kad bi bila upotrebljiva…. Non stop se raspada, izbacuje van, ne reagira na izbor dionice. Baš me zanima hoće li nakon 01.03.2008. to prestati. Recimo, test će biti redovni promet od preko 100 milijuna, a da se ne raspada. Za sada ne vrijedi tih novaca.
Još kad bi bila upotrebljiva…. Non stop se raspada, izbacuje van, ne reagira na izbor dionice. Baš me zanima hoće li nakon 01.03.2008. to prestati. Recimo, test će biti redovni promet od preko 100 milijuna, a da se ne raspada. Za sada ne vrijedi tih novaca.
gledalica je odlična stvar i ovim putem se zahvaljujem ABACUS-BROKERIMA na gledalici i njihovoj brzini i sposobnosti[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Turist očigledno trguje samo superlikvidnim dionicama kao što je biser jadrana u njegovom potpisu, tako da je njemu vjerojatno ovakva Gledalica odlična stvar.
Kojih mrklih novaca kad ju ne placas?