Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
SLK,
Jupi, radi…
Mislim da si pogodio sekundu u kojoj je proradio. Ja probala minutu ranije i ništa , sad i meni radi[smiley]
SLK: ” Jupi, radi… ” Mislim da si pogodio sekundu u kojoj je proradio. Ja probala minutu ranije i ništa , sad i meni radi[smiley]
[/quo
Bilo bi i bolje da i nije proradija [undecid] ,nego ovo šta mi je pokaza[tongue]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
Bilo bi i bolje da i nije proradija [undecid] ,nego ovo šta mi je pokaza[tongue]
A to sam i ja rekao kad se otvorilo. [smiley]
No respect
A ja jutros kad sam vidila ponude prije otvaranja (još pod dojmom Azije) provjeravala dnevne limite (naravno maximume). E sad kad pomislim na to ne znam jel bi se smijala ili …[cry][cry]
Na gledalici sve dionice undefined…
Ipak ne radi.
Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."
oce raditi sutra gledalica i trading?
ako misle danas zaraditi proviziju neka poprave gledalicu[lol] ,inače štrajkamo[wink]
Rekli su da će uzeti dva 2-3 internet provaidera, jer ih hebe THT kad god stigne.
Evo jučer im je trebalo 2-3 sata da srede internet. Znači nije problem u serverima Abacusa nego u
THT-u.
FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU