Poucen dosadsnjim iskustvom rekao bi da trgovina upravo cvijeta… [bye]
Ne zanime me telefonsko zadavanje naloga, jer mi posao to ne omogućava. Kako ljudima nije jasno da dosta ljudi radi u open-space prostorima i da im je elektroničko trgovanje jedina mogućnost?
Osim toga, nigdje ne piše da telefonsko zadavanje naloga ima prioritet. Očigledno je na djelu manipuliranje knjigom naloga, u što sam se i sam imao priliku uvjeriti, ali sam bio prelijen reagirati. A ima forumaša koji su mi se i na private javili sa svojim iskustvima oko realiziranih / nerealiziranih naloga.
Jesu, najbolji su, svaki im čast… Zato im je usluga opet nedostupna.
opet im je pao trade i gledalica
@IGH-bejb Ne zanime me telefonsko zadavanje naloga, jer mi posao to ne omogućava. Kako ljudima nije jasno da dosta ljudi radi u open-space prostorima i da im je elektroničko trgovanje jedina mogućnost? Osim toga, nigdje ne piše da telefonsko zadavanje naloga ima prioritet. Očigledno je na djelu manipuliranje knjigom naloga, u što sam se i sam imao priliku uvjeriti, ali sam bio prelijen reagirati. A ima forumaša koji su mi se i na private javili sa svojim iskustvima oko realiziranih / nerealiziranih naloga. Jesu, najbolji su, svaki im čast… Zato im je usluga opet nedostupna.
Potvrdjujem sve sto si napisao.. Nazalost svi su takvi..
mi ABACUS-klijenti smo sad samo kibici ,kao uštrojeni mački u veljači(a i ona je blizu) pa možemo samo gledati sa strane šta se događa [lol] [lol] [lol] ,a možda nas i spašavaju na taj način[lol]
Volio bih da nas prestanu spašavati na taj način….
“Poštovani klijenti,
zbog tehničkog kvara na T-com linijama putem kojih ostvarujemo našu vazu prema internetu pristup našim uslugama abac@tradea i gledalice privremeno nije moguć. Radimo sve što je u našoj mogućnosti da problem otkonimo još danas prije kraja radnog vremena burze.
Vaši
Abacus brokeri d.d.”
Valjda će brzo polijepiti tu vazu što se stalno razbija…
P.S.
@ Torrente
To mi je najgore, što znam da drugi nisu ništa bolji. Što će reći da na brokerskom kružoku vlada opći dogovor da su mali ulagači ovce koje se može musti..
Ma musaju nas 100% ..
evo ja imam T.Com ADSL 3-4 godine i nisam imao prekid prometa duži od par minuta, jedino je prije 2-3 mjeseca je pao njihov DNS server , pa se nije moglo surfati ali sam ADSL promet je uredno prohodio ..
svima radi “internet” na T-Com-u a njima ne ? hm hm ja ne vjerujem u to ..
osim toga redudancija svega je u takvim sustavima “must” ; znači i redudancija internet veze .. morali su imati još jednu konekciju .. (ako je to problem uopće)