’80 posto područja koja su planinarima interesantna ne bi bilo zahvaćeno cjenikom Hrvatskih šuma’

Naslovnica Forum Komentari članaka ’80 posto područja koja su planinarima interesantna ne bi bilo zahvaćeno cjenikom Hrvatskih šuma’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

sasvim korektno bi bilo da let paraglajderom iznad šume isto naplate, osim ako prije uzleta obećate da ćete žmiriti

Ovo je jaaaako zao scenarij.

Znači onda se naknade Hrvatskim šumama ukidaju? Čemu naknade ako će oni “svoje” usluge naplaćivati?

Naplačivat će na početku 20% šumskih prostora a zatim bi se taj postotak povećavao svake godine za oko 10% sve dok ne dođe na 100% po naplatom.

Nije samo bitno koju uslugu će naplačivati nego i tko će ju naplačivati. Uvjeren sam da bi ti tzv ‘renđeri’ bili Srbi koji bi tako opet uzeli pod nadzor hrvatska prostranstva u kojima bi onda mogli švercati, krasti, krijumčariti kao što su i prije radili. Nakon toga bi se naoružali i evo im nove balvan revolucije i to popravni ispit pošto su propali prvi puta.

Hrvati su neuki i nesposobni.

Pa sve je počelo s Bandićem i naplaćivanjem parkiranja po cijelom Zagrebu

To je isti način razmišljanja, ukrasti građanima ove države i zadnju kunu iz džepa, i to naplaćujući nešto što je vlasništvo svih nas.

Da li će direktor hrvatskih šuma dati ostavku jer su donijeli zakon koji ne provode i time nanose Hrvatskim šumama gubitke?

[b]black magic[/b]

Poštovani novinaru i uredniče, vidim da je prošlo već dosta sati od objave članka, a da još niste uočili pogrešku da se tajnik HPS-a zove Darko Berljak. Stvarno šteta trošiti riječi na komentiranje tog vašeg propusta i kvalitete vašeg piskaranja i poznavanja tematike o kojoj pišete… Dovoljno je otići na web HPS-a i pročitati i provjeriti imena osoba…

New Report

Close