5 mogućih scenarija za rješenje krize Vlade

Naslovnica Forum Komentari članaka 5 mogućih scenarija za rješenje krize Vlade

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ministar finansija Marić radi dobro. Nije on odlučivao u Agrokoru, to je radio Todorić. Most igra oporbu u vladi i skuplja političke poene. Ovi scenariji raspleta političke krize koje ste napisali su realni.

6. MMF&Alvarez III ?

Moguće je da HNS podupre manjisku vladu HDZ ili bolje rečeno da bude jedna vrsta backup-a, ako većina bude tijesna. Činjenica je da su sabornici potkupljivi i da se jedan dio njih plaši izbora, jer vjerojatno nebi ponovno ušli u Sabor. Neki se pak “kurče”, kao što su Hasanbeg i Esih/Essig (Ocat), ali siguran sam da bez HDZ-ove logistike nitko od njih neće ući ponovno u Sabor. Znači, strah od gubljenja privilegija plus HNS je vjerojatna solucija rješenja ovog, samo za neznalice, neočekivanog problema. Iako nisam simpatizer HDZ-a, činjenica je da je EU-Pleky pokazao da ima “balls”, pa makar bila i mala.

Da je slučajno SDP bio u koaliciji sa Mostom, Milanović bi sigurno napravio isto, možda bi se, jedino, nasmijalo mostovim ministrima i dodatno ih popljuvao u svom stilu!!!
Mislio da je neracionalno ocjenjivati kao netko iz Vlade štiti Todorića (Agrokor), slučaj Agrokor je prešao granice “regiona” i lokalni političari imaju minoran utjecaj na njegov smjer!

HNS naginje prema plenkoviću, popljuvao je žestoko ponašanje mostovca orepića kao neodgovorno i opasno

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....


Moguće je da HNS podupre manjisku vladu HDZ ili bolje rečeno da bude jedna vrsta backup-a, ako većina bude tijesna. Činjenica je da su sabornici potkupljivi i da se jedan dio njih plaši izbora, jer vjerojatno nebi ponovno ušli u Sabor. Neki se pak "kurče", kao što su Hasanbeg i Esih/Essig (Ocat), ali siguran sam da bez HDZ-ove logistike nitko od njih neće ući ponovno u Sabor. Znači, strah od gubljenja privilegija plus HNS je vjerojatna solucija rješenja ovog, samo za neznalice, neočekivanog problema. Iako nisam simpatizer HDZ-a, činjenica je da je EU-Pleky pokazao da ima "balls", pa makar bila i mala.

Vrdoljak je obećao da će dati glasove za smjenu Petrova, ne odriče se ni on Ledove škrinje tako lako

HNS-u nije lako. Sami ne znače ništa. Ako se sada priklone HDZ-u, teško će ih više ikada SDP prihvatiti. HNS zato sada podržava Vladu, ali ne želi ništa potpisati (drži otstupnicu prema SDP-u). Imamo u poduzeću (državno poduzeće) HNSovog direktora kojeg nitko ne dira iako mu je istekao mandat, nema baš nikakve reference za vođenje tog poduzeća a krase ga i mnogobrojni “repovi”, tako da……..


HNS naginje prema plenkoviću, popljuvao je žestoko ponašanje mostovca orepića kao neodgovorno i opasno

Sad su svi nanjušili krv i optužuju Most za trenutno stanje. Ovo je pravi trenutak da se napokon riješimo tih seoskih tuduma jednom zauvijek.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

samo jedan scenario spašava Vladu i državu, režiser i nekoliko glumaca moraju pod hitno završiti u zatvoru, napravili su tako lošu negledljivu predstavu i moraju odgovarati ili dokazati svoju nevinost


samo jedan scenario spašava Vladu i državu, režiser i nekoliko glumaca moraju pod hitno završiti u zatvoru, napravili su tako lošu negledljivu predstavu i moraju odgovarati ili dokazati svoju nevinost

Baš me zanima da li će Bandić ući u novu vladu.

Bandić jedva govori u zadnje vrijeme jer zna da mu je Remetinac sve bliže.

Ako Plenković prihvati Bandića onda će potvrditi da se HDZ nije promijenio i da mu je glavna uloga čuvanje prošlih, sadašnjih i budućih kriminalaca (oni koji su potkupljivi).

Nadam se da će napokon Plenković reći DOSTA Bandiću i ostalim lopinama.

Ako ne, onda znamo što je Plenković i novi “HDZ”.

Onda MOSTOVCI ne pucaju na Todorića u prazno.

New Report

Close