To je za kaznenu prijavu i kaznu od 3-5 godina zatvora. Tako mislim da ce mnogi od njih proci.
mnogo vise nego sto ce dr. ivo, vidosevic, i njima slicni ikada dobiti za ukradene i unistene stotine milijuna.
Trebalo bi takvima onemogućiti zaposlenje u “državnim službama”, te podnijeti krivične postupke također…otkaz nije dovoljan! 😉
Zanima me na koji to način Sindikat štiti lopove, još me zanima , međi tih 200tinjak ljudi, koliko ih svakodnevno koristi riječ “kradeze”??
Zar ne znate za zlatno pravilo? Ako kradeš bolje ti je da ukradeš na veliko, u magnitudi milijuna a ne ovako kokošarski.
Kada ukradeš milijune možeš si priuštiti najbolje odvjetnike i mediji te nazivaju ‘poduzetnikom’, u suprotnom si samo ‘krad***ac’ ili ‘lo**v’.
Sam taj naziv ti daje psihološku prednost pred sudstvom.
Pa iako te nekako uspiju osuditi ne mogu ti nikako dignuti ukraden novac, tako da se velika većina ‘poduzetnika’ odlučuje za minimalne kazne zatvora u zamjenu za milijune na računima.
Dobra je to trampa ili transakcija. Zato su ti ljudi poduzetnici u pravom smislu riječi.
daj još 200mil.€ kredita, samo neka kradu, dok ima tko otplaćivati
Ovih 200 organizira pljačku naplate, a nesposobna Uprava to dozvoli.
Ako 200 zaposlenika mogu organizirati pljačku HAC-a, onda bi Vlada (malih zelenih) mogla napokon organizirati vinjete i zatvoriti uhljebistan.
Svima otkaz bez otpremnine.
Ako svakog sud može puštat iz zatvora (glavno da ima love), onda mogu donijeti i uredbu o otpuštanju bez otpremnina.