10 razloga zašto ići biciklom na posao

Naslovnica Forum Komentari članaka 10 razloga zašto ići biciklom na posao

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Promovirati vožnju biciklom gradom na posao i s posla može samo neki jadan bezkoristan tip koji svojim radom i svojim znanjem niti ne zaradi za bolji prijevoz.

Znam nekoliko takvih jadnika koji gotovo svakodnevno smrde po znoju već u jutro kada dolaze na posao.
A tek ako kiša pada , do odlaska kući u poslovnim prostorijama suše odječu , na veselje kolega.

prema onome što sam vidio po zagrebu, nisam ni stekao dojam da se većina biciklista uopće ujutro tušira. to je grozno za vidjeti , a pogotovo za namirišati. no, najdraži mi je njihov pogled “s visoka” na nas pješake…gledaju i misle si: koji ste vi jadnici, vi hodate, a ja imam bicikl. To govori kakvi su to kokošari i klošari – oni ne shvaćaju da pola nas hoda do automobila. hitno im uvesti registracije i obvezno osiguranje pa neka se voze do mile volje. naravno, uz tehnički pregled bicikla.

...povijest se ponavlja...

Ja sam mislio da je svijet išao naprijed i da je lakše dodavati GAS nego
pedalirati. Biciklizam je rekreacija jer se čovjek uistinu kod vožnje znoji.
A nikome nije želja doći smrdljiv na posao.
Dakle biciklizam je hobby i nešto što ljudi rade za sebe i kondiciju
u slobodno vrijeme, al voziti na posao???
Pa u Splitu dok dođe biciklom na posao velika je šansa radi načina
vožnje Splićana da će taj biciklist završiti u bolnici ili na groblju.

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

Ja sam mislio da je svijet išao naprijed i da je lakše dodavati GAS nego
pedalirati. Biciklizam je rekreacija jer se čovjek uistinu kod vožnje znoji.
A nikome nije želja doći smrdljiv na posao.
Dakle biciklizam je hobby i nešto što ljudi rade za sebe i kondiciju
u slobodno vrijeme, al voziti na posao???
Pa u Splitu dok dođe biciklom na posao velika je šansa radi načina
vožnje Splićana da će taj biciklist završiti u bolnici ili na groblju.

uzalud ti to objašnjavaš kad su oni većinom polur-etardirani i ne shvaćaju opasnosti sudjelovanja u prometu izvan limene kutije. jednostavno, neki nauče na lakši način i na tuđim greškama, a biciklisti u pravilu na svojim greškama sa slomljenom lubanjom ili rukom i nogom u boljem slučaju. no, lako za njih, oni su za to sami odgovorni, mene muči što će možda nekom normalnom izletjeti takav kret.en i onda će njegov život biti zauvijek upropašten – razlog: zato da bi d.ebil glumio dansku i nizozemsku usred je.be.nog balkana.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close