Ovako…dat cu si truda pa cu sve koji su dali svoja predivanja prije 1.1. 2007. staviti u tablicu, a predlažem da izracune radimo mjesecno…
Evo ga…
ako sam koga izostavio, neka mi posalje 10 dionica na pp.
Ako netko negdje nadje neku gresku, takodjer mi neka javi na pp. pa cu to ispraviti i postati ponovno…
P.S. ne prckajte po tablici [smiley1]
vidim da sam zaboravio napisat svoju listu, ali sam je odavno objavio na http://www.cartmann.com/moj-portfelj/ , jedino moram izbacit jednu dionicu, samo ne znam koju jer su mi sve drage. [smiley2]
A da ne pisemo vise toliko…da i drugi vide gdje su…uf…odite se svadjati negdje drugdje 😉
Etogac, jos dvoje natjecatelja…
Može li se lista objavljivati tjedno ? Onako da bude zanimljivije. Recimo petkom predvečer. Da ne idemo samo na SDA već da provjerimo i svoju listu.
Dejavue mogu li se ja uključiti, evo copy mog posta sa centra 04.01. na brzinu sam odgovorio Gastarbajteru na njegovu listu. Kako se zna da su prvih 5 ionako moj portfelj oni nisu upitne , upitne su druge 5.
Imajući u vidu puno toga molim da me se ugura u tabelu, jer bih ja to želio svim srcem. Želim i ja sudjelovati!
P.S. Može i nešto tipa Van konkurencije ili sl.:
Već kada se može pisati na ovakav naćin da se daje TOP izbor dionica bez nekakvog objašnjenja evo ipak 10 dionica za koje mislim da bi mogle biti povoljnije ulaganje u ovoj godini:
1. KOEI
2. INGR
3. PBZ
4. ZABA
5. VART
6. ZLAR
7. FNVC
8. HUPZ
9. TEP
10. MAIS
Evo dokaza link: http://www.centar.hr/forum/showthread.php?t=42&page=10
Unaprijed zahvaljujem dejavue i molim potporu ostalih kolega sada kada je najteže.[smiley2]
kad se svi hvale, da onda i ja dodam svoj portfelj koji ionako nisam mijenjao od Nove godine:
DDJH
FNVC
PIKR
JDPL
BLJE
KABA
HMAM
IMZV
BLSC
ZVCV
Ako i ne uvrstite nema veze, vidjet ćemo rezultate ionako za godinu dana
Evo mojih top 10 favorita:
BD62
DDJM
FRNK
KABA
KRAS
LCDS
LEDO
PBZ
RIBA
ZABA
Molio bi da i mene uvrstite u ovu okrutnu bitku [smiley16]
Evo, kolega plavi, za sad si crveni i plavi 😉
Plavo ti u crvenom, a crveno u plavom 🙂
Posto je topic od kolege znanca, predlazem da on odluci ostaje li ti plavi ili crveni portfelj….
fyi