10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

premo mojim mišljenjima u 10 dionica za ovu godinu ja bi stavila slijedeće:

DKVS
LRH
CROS
HIMR
KODT
DLKV ??
BD62???
VIRO???
VPIK??????

Evo, dodao sam i sebe…jos sam malo automatizirao tablicu…pa se vrijednosti samo upisuju u glavnu tablicu…gdje se dodaju nadodaju dionice koje su korisnicima u prvih 10 (ako ih vec nema u toj tablici) i vrijednosti za razdoblje…
A u vlastitu tablicu se samo upisuju imena dionica…ostalo tablica radi sama 🙂

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Pozdrav ekipi,

Evo zapoceo sam pregled vezan za ovu temu.

Mozemo updejatati svaki mjesec.

Nastavite sa svojim nickovima.

Za dodavanje vaseg izbora
dionica i njihovih cijena koristite worksheet Dionice te vežite svoj worksheet s tom listom
(nemojte upisivati dionice u svoj worksheet!!!). Na taj način moći ćemo lagano updejtati.
Također vežite ukupni postotak na početnu stranicu sa svojim imenom da bi mogli jednostavno napraviti poredak.

Izračun se temelji na pretpostavci da je svaka dionica iz portfelja jednako vrijednosno zastupljena u portfelju.

Pozdrav!

Yokozuna

Kolega, nadam se da se slazete sa automatskim vezanjem dionce i vrijednosti…
Predlazem da si svaki novi korisnik kopira neciji sheet, sa glavne stranice kopira imena svojih 10 dionica ili ih nadoda, ako ih nema…i to je to

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Evo i mene, označio sam žutom bojom dionice koje nedostaju, neka netko provjeri stanje sa 31.12. jer moje je sa 27.12.2006.

evo, povukao sam ti vlookup na sve dionice…

Ajde nek neko ubaci i mene, please!
Moja je prognoza na prvoj stranici ove teme

Evo i ja sam napravio update svojih, i biće to bolje,bi će i mora [smiley2].. pozdrav ekipi!

Ajde nek neko ubaci i mene, please!
Moja je prognoza na prvoj stranici ove teme

Ako može i mene, bio bih zahvalan.
Evo C/P:

1.PTKM
2.DDJM
3.DDJH
4.FNVC
5.PKMI
6.JDHR
7.LVCV
8.JNAF
9.ELPR
10.TNSA

Evo ja sam napravio update svojih …

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

Nije li ideja ove teme dati svoja predvidjanja , po mogucnosti argumentirana, a ne promjenu od pocetka godine, pa to se moze iscitati sa raznoraznih portala i nije tako zanimljivo. Ovo napominjem ne da ‘bocnem’ uvazene kolege nego da raspravu vratim na konstruktivniji kolosjek

[smiley2]

Nije li ideja ove teme dati svoja predvidjanja , po mogucnosti argumentirana, a ne promjenu od pocetka godine, pa to se moze iscitati sa raznoraznih portala i nije tako zanimljivo. Ovo napominjem ne da ‘bocnem’ uvazene kolege nego da raspravu vratim na konstruktivniji kolosjek

[smiley2]

Ideja ove teme je bila na početko postaviti svoje pulene i onda tokom godine pratiti tko je najbolje odabrao.

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

Odlično je ovo dečki, samo možete unutra ubaciti pod “comment”-e kratke analize ili tako nešto.
Uvijek se to da nadograditi.
Ideja je inače jako dobra, sviđa mi se.

New Report

Close