Evo, ako se jos stignem ubaciti da i ja dam svoju prognozu 6 sati prije isteka zadnjeg roka 🙂
1. KOEI
2. MLNR
3. ULPL
4. LKPC
5. VIRO
6. DLKV
7. SNBA
8. DDJH
9. HT
10.JNAF
Inace sam kod ULPL, a pogotovo kod LKPC, uracunao i eventualne dokapitalizacije. Ako to zanemarimo, cijena samih dionica vjerojatno nece biti znacajno visa…
Konacna tablica! Cestitke kolegama: ides toknezev kuna Osvojili su prva tri mjesta![thumbsup]
sorry, greska[lol]
Čestitke idesu na osvojenom prvom mjestu.
Također četitke svim ostalim forumašima, posebno onima koji su svojim izborom portfelja prebacili Crobex ove godine, a takvi su u većini.
Nažalost među njima nije i jedan kolega što mi je moram priznat malo neobično, 51. mjesto ( od mogućih 55. ) jedinog kolege u lijepoj našoj koji otvoreno savjetuje što kupiti , a što ne kupiti od dionica. Tako se sječam da je početkom godine savjetovao da se niti sličajno ne kupi Ingra.
A evo narasla je samo, skoro pa 400 %.
Pozdrav Sarici Hej alias Zimzelen, alias Gastarbajter, valjda će mu slijedeća godina biti uspješnija i neka nam malo više piše na ovom forumu u novoj nam 2008. godini , njegovi postovi su oduvijek bili u jednu ruku …neobični , da se tako izrazim.[thumbsup]
ako se natjecanje zove top 10, zar ne bi onda pobjednik zapravo bio onaj koji je u svom portfelju naveo najviše top 10 dionica?
@plavi
Ma dajte kolega srozali ste ga 2 mijesta ipak je kolega 49 a ne 51[proud]
Iskrene čestitke kolegi ides-u na zasluženom prvom mjestu.[thumbsup]
Pozdrav također i svim ostalim kolegama kojima su sudjelovali u ovoj igri koja nam je ovaj forum učinila još zanimljivijim.
Nadam se da će ove godine konkurencija biti oštrija i da e do zadnjih dana neće znati pobjednik ( ides popusti malo )
[pray]
@zgubi
Ničiji život se ovdje ne komentira;;;komentiramo tablicu virtualnih portf. a iz nje se ,moraš priznati ,može dosta toga iščitati[thumbsup]
@zgubi
Ničiji život se ovdje ne komentira;;;komentiramo tablicu virtualnih portf. a iz nje se ,moraš priznati ,može dosta toga iščitati[thumbsup]
Mislim da on ne voli izgubit ni 1% al nekad je bolje izgubit i 15% te zbrisat u drugu dionicu s kojom mozes nesto napravit . Tvrd i nedokazan al pravedan ,to je moje misljenje o njegovom krokodilskom liku i djelu.