Nitko nije čestito kolegi bambiju na ovako lošem rezultatu, da čovjek ne povjeruje.
p.s ostavi se burze a uhvati motike
Iskrene čestitke od mene i želje svim kolegama sa foruma da imaju minimalno ovakve prinose kao kolega Ideš.
Svakako zahvala Dejavu za svoj trud…[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
zanima me je li to realan portfelj od pobjednika(ideš)ili je to napisao 10 dionica onako ( bez veze ) jer vjerujem da je to portfelj sa manje likvidnim dionicama koji nije realan za ulagača
zanima me je li to realan portfelj od pobjednika(ideš)ili je to napisao 10 dionica onako ( bez veze ) jer vjerujem da je to portfelj sa manje likvidnim dionicama koji nije realan za ulagača
Portfelj je vrlo realan i sve su dionice manje-više likvidne. Osim toga sve sam imao ili imam u portfelju tijekom ove godine!
bojan02:
”
”
Portfelj je vrlo realan i sve su dionice manje-više likvidne. Osim toga sve sam imao ili imam u portfelju tijekom ove godine!
bravo čovječe![thumbsup]