s ovog foruma?
ja sam recimo upoznao jednu ribu preko iskrice.. nikad vise..
a ovdje ima par ljudi koje mislim da bi bilo zanimljivo upoznat..
s kim si se vido fazan, ak nije tajna?
mozda bi bilo ok otvoriti neki topic tipa tko se zna uzivo odavde.. no opet bi se javilo hrpa ovih s 1000%nim prinosima pa vjerojatno nema smisla..
Od svega je najbolje kada ovdje upoznaš neku tipicu, a kada ju sretneš, shvatiš da ju već znaš s Iskrice.[smiley1]
Čuo sam da je bilo i takvih situacija.
Od svega je najbolje kada ovdje upoznaš neku tipicu, a kada ju sretneš, shvatiš da ju već znaš s Iskrice.[smiley1]
Čuo sam da je bilo i takvih situacija.
ja sam ti posejdone na kratkom lancu.. [smiley2]
Dejavue: ” SLK…igral bus sa 9 dionica, a dijelilo ti se bude sa 10 [smiley1]… ” Može, opet ću vas pomest sa dokapima. [smiley1]
Da si pravi, pomeli bi mi NJIH zajedno…a ne ti sam…[smiley1]
Kada smo već kod ideja za nagrađivanje sudionika ove naše igre, podsjećam da sam još davnog 24. 1. 2007. predložio sličnu inicijativu.
Evo mog tadašnjeg prijedloga:
Vaš link
Možda je vrijeme da se po ovom pitanju i pokrenemo.
Ajme majko, jednom sam bio s 10-ak ljudi s foruma. Koje su se tu priče vrtile … pecaroši su mala djeca za nas. Podržavam druženje bez obzira na povod.
Vidim da ste si jako vjerovali! jeste se ikad vise nasli[smiley11]
Kada smo već kod ideja za nagrađivanje sudionika ove naše igre, podsjećam da sam još davnog 24. 1. 2007. predložio sličnu inicijativu. Evo mog tadašnjeg prijedloga: Vaš link Možda je vrijeme da se po ovom pitanju i pokrenemo.
Sjecam se toga…dobar je prijedlog!
A sto kazete na ovaj!:
Ja bi da pobjedniku da svatko svoju najdrazu dionicu 🙂
Ja cu BLJE, plavi ce INGR…sto ces ti Posejdone[smiley1]
Kada smo već kod ideja za nagrađivanje sudionika ove naše igre, podsjećam da sam još davnog 24. 1. 2007. predložio sličnu inicijativu.
Evo mog tadašnjeg prijedloga:
Vaš link
Možda je vrijeme da se po ovom pitanju i pokrenemo.
Svaka čast, kolega. Pojma nisam imao za ovu vašu inicijativu, promakla mi je.
Zapravo sam u to vrijeme bio van Foruma pa i investiranja, i nisam niti pratio.
Samo, čini mi se da nažalost, niti onda nije bilo rezultata. [smiley10]