10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A ne ovisi o meni 🙂
Pravila su transparentna…svatko tko nabroji 10 dionica…u tom periodu navedenom ima pravo sudjelovati…ja samo volim raditi tablice i natjecati se 🙂

Dobro, nisam znao “rules”. [smiley11]
Onda ću složit neku kombinaciju kad se raspiše natječaj.

No respect

Mislim da će 2008 godine biti puno teže odabrati dionice

SAM PROTIV SVIH

stanje prije HT-a 🙂

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

stanje nakon HT-a 🙂

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Kako gledam i nije nekih velikih razlika[smiley2]

[emo_cool]

Nema, da 🙂
Ht ne cini razliku[smiley1]

evo opet 🙂

Vidim da je Sarica Hej pala na 52. mjesto, četvrto odozada.
Šteta.
Ali zato čast ljepšeg spola spašavaju vilma i mateja.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Čekaj Plavi da ja uletim sa svojim (ne) znanjem slijedeće godine. [smiley1][smiley2]

POSLOVNI DNEVNIČE:

Predlažem da za slijedeću sezonu sponzorirate ovo prognoziranje. Neka bude simbolično, evo recimo uključite Masmediu kao pokrovitelja sa knjigama. Prvo mjesto: nagrada u vrijednosti 500 kuna, druga 300 i treća 200 kuna.

Cijeli nagradni fond 1000 kuna. Nije puno, ali bi donijelo zanimljivosti, a i nagradu najboljima.
Možda bi se i vi time nekako okoristili kroz novine.
Ubacite jednom tjedno u ugao neke stranice stanje “PD Forum Super lige”. Već ste nas okoristili oko HT, što je prvi link na pretragu “T-HT” bio među nas. [smiley11]

Naravno, trebalo bi dolično nagraditi i Dejavuea. Ako može, neka radi tjedni refresh stanja i super.

Mislim da bi jedini problem, veći od ovog nagradnog Fonda, bio multinickanje kad krene, pa će se netko prijaviti bezveze deset puta. Možda da ograničite samo na one koji su se registrirali do tog i tog datuma, to bi u većini spriječilo ne-fer igrače.

Eto.

p.s.: ako može samo potvrda da ste primili na znanje, a vi sad kako hoćete i možete.
[smiley11]

No respect

Ja imam protuprijedlog.
Pobjednik ima čast organizirati u vlastitom trošku druženje forumaša u nekakvoj malo boljoj rupici sa finom mjuzom. Tamo bi bili pozvani svi , mogli bi pozvatgi i kolegu Samodola i još neke.Karduma na primej i LSKS-ku možda.
Mislim da bi bilo zanimljivo.U stvari siguran sam u to.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Sviđa mi se plavi tvoj prijedlog [smiley2] ..

jedino je pitanje gdje bi stali svi zainteresirani ?

Sviđa mi se plavi tvoj prijedlog [smiley2] .. jedino je pitanje gdje bi stali svi zainteresirani ?

Pa ima, recimo Best ili sl.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close