10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nego, kaj vi velite za ovu nasu Verziju2?
Strasan prinos najcescih dionica forumasa…jel tko investirao po njoj?

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Nego, kaj vi velite za ovu nasu Verziju2? Strasan prinos najcescih dionica forumasa…jel tko investirao po njoj?

Jel se sječaš onog novinarčića koji je ustvrdio da mi na ovoj “virtualnoj burzi” (on nema pojma što je rekao) u većini slučaja gubimo lovu….

Sve informacije su uvijek dostupne, ako ih se zna prepoznati.

Uvjeren sam da je tako i na privatnom i na poslovnom planu. [smiley11]

La vita e bella!

Ovo je odlicna cinjenica, ali i odgovornost za sljedecu godinu, jer ne bi bilo cudno da dosta promatraca ce bas zbog ovoga jos vise slusati nas glas i investirati prema nasim tipovima…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Želim se uključiti za prognozu slijedeće godine. Ovaj puta sam taman se povukao na neko vrijeme sa Burze kad ste slagali Top10 dionice.

I da: pogledajte koji se prinosi rade BEZ ikakvih špekulacija, prodaje kupnje. Cijele te portfelje imate već gotovo osam mjeseci, uz sve padove i poraste opet jako lijepi postotci, možda bolji nego su neki ostvarili sa pravim portfeljima i silnim trgovanjima i hranjenjima brokera. [smiley1]

No respect

Neka se javi netko tko je imao ili ima verziju 2

Dejavue, imat ćeš posla i dogodine. [smiley1]

Odavno sam zaključio da je kupnja i držanje dobrih dionica najbolji način ulaganja (to je puno prije mene rekao i Buffet; ja ga samo, ko papiga, ponavljam).

Ali ako se ne trguje kao da nisi živ.

Zato sam svoj portfelj podjelio na tri djela:

1/3 dobre dionice koje držim
1/3 cash za izvanredne situacije i prilike
1/3 svakodnevno špekulantsko igranje.[smiley2]

La vita e bella!

Želim se uključiti za prognozu slijedeće godine. Ovaj puta sam taman se povukao na neko vrijeme sa Burze kad ste slagali Top10 dionice. I da: pogledajte koji se prinosi rade BEZ ikakvih špekulacija, prodaje kupnje. Cijele te portfelje imate već gotovo osam mjeseci, uz sve padove i poraste opet jako lijepi postotci, možda bolji nego su neki ostvarili sa pravim portfeljima i silnim trgovanjima i hranjenjima brokera. [smiley1]

prvih 16 sa liste trebali bi smijeniti sve vodeće ljude u fondovima jer imaju jači prinos od svih fondova.
Možda im se jave iz fondova i ponude posao.
[smiley2][smiley2]

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

SLK:

Želim se uključiti za prognozu slijedeće godine. Ovaj puta sam taman se povukao na neko vrijeme sa Burze kad ste slagali Top10 dionice. I da: pogledajte koji se prinosi rade BEZ ikakvih špekulacija, prodaje kupnje. Cijele te portfelje imate već gotovo osam mjeseci, uz sve padove i poraste opet jako lijepi postotci, možda bolji nego su neki ostvarili sa pravim portfeljima i silnim trgovanjima i hranjenjima brokera. [smiley1]

prvih 16 sa liste trebali bi smijeniti sve vodeće ljude u fondovima jer imaju jači prinos od svih fondova.
Možda im se jave iz fondova i ponude posao.
[smiley2][smiley2]

Bilo bi im pametno. Ljudi sa Foruma bi trebali postati umjetnički ravnatelji fondova, dočim bi velebni ekonomi i intelektualci mogli ostati u poslu, ukoliko bi se prihvatili računanja P/E, ROA i sličnog, da “vizionar sa Foruma” ne gubi vrijeme. [smiley11]

No respect

SLK: ” Želim se uključiti za prognozu slijedeće godine. Ovaj puta sam taman se povukao na neko vrijeme sa Burze kad ste slagali Top10 dionice. I da: pogledajte koji se prinosi rade BEZ ikakvih špekulacija, prodaje kupnje. Cijele te portfelje imate već gotovo osam mjeseci, uz sve padove i poraste opet jako lijepi postotci, možda bolji nego su neki ostvarili sa pravim portfeljima i silnim trgovanjima i hranjenjima brokera. [smiley1] ” prvih 16 sa liste trebali bi smijeniti sve vodeće ljude u fondovima jer imaju jači prinos od svih fondova. Možda im se jave iz fondova i ponude posao. [smiley2][smiley2]

A da vidis jos prinose vani…Dejavue Tigar

Dejavue, imat ćeš posla i dogodine. [smiley1] Odavno sam zaključio da je kupnja i držanje dobrih dionica najbolji način ulaganja (to je puno prije mene rekao i Buffet; ja ga samo, ko papiga, ponavljam). Ali ako se ne trguje kao da nisi živ. Zato sam svoj portfelj podjelio na tri djela: 1/3 dobre dionice koje držim 1/3 cash za izvanredne situacije i prilike 1/3 svakodnevno špekulantsko igranje.[smiley2]

NIkad se nisam bojao ugodnog posla…lijepo cu dati matricu gdje ce svi dopisivati dionice u exell, vec sam sve smislio :)…
Meni je pola love u drzanju, a igram se sa pola…izvanredne prilike su mi i dnevne/tjedne spekulacije
[smiley2]

………………………..

……..

New Report

Close