10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Razmisljao sam si to….logicno mi je cak sa jedne strane…mada to nije cijena sa burze, vec cijena po kojoj su dionice kupljenje “van” burze. Volio bi cuti misljenje ostalih kolega…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

prema IPO bi bilo korektno.podrazumjeva se da ako su birali na neviđeno da su odabrali po IPO cijeni

...pig slayer...

Razmisljao sam si to….logicno mi je cak sa jedne strane…mada to nije cijena sa burze, vec cijena po kojoj su dionice kupljenje “van” burze. Volio bi cuti misljenje ostalih kolega…

Meni tako izgleda fer prema onima koji su je birali na početku a zbrajaju je tek nakon osam mijeseci.
A u ostalom svi su je mogli kupiti po toj cijeni pa i logićno da je to početna cijena bez obzira sto se po toj cijeni nije tržila na burzi.
[smiley11]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Dejavue,
nemoj nam to radit!!! [smiley13]
Svi smo mogli upisati MAgmu pod jednakim uvjetima te je logično da ti uvjeti (cijena iz IPO-a) bude startna pozicija za izračun rasta. Cijena je bila 238 kuna i porasla je za 42,4%
Ta je to ispravan način promišljanja prilažem i dokaz! [smiley2]

Vaš link

Stoga molim, u ime nas šestorice kojima je Magma u portfelju “10 naj” da se unese ispravak tablice.
Također predlažem da se isti kriteri primjenjuje i na svim ostalim IPO-ima. [smiley11]

La vita e bella!

Dejavue: ” Razmisljao sam si to….logicno mi je cak sa jedne strane…mada to nije cijena sa burze, vec cijena po kojoj su dionice kupljenje “van” burze. Volio bi cuti misljenje ostalih kolega… ” Dejavue, nemoj nam to radit!!! [smiley13] Svi smo mogli upisati MAgmu pod jednakim uvjetima te je logično da ti uvjeti (cijena iz IPO-a) bude startna pozicija za izračun rasta. Cijena je bila 238 kuna i porasla je za 42,4% Ta je to ispravan način promišljanja prilažem i dokaz! [smiley2] Vaš link Stoga molim, u ime nas šestorice kojima je Magma u portfelju “10 naj” da se unese ispravak tablice. Također predlažem da se isti kriteri primjenjuje i na svim ostalim IPO-ima. [smiley11]

Potpisujem!!!
Doduše kao promatrač!!![smiley3]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

ispravak sestorice….[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

ispravak sestorice….[smiley1]

Zahvaljujemo! [smiley2]

La vita e bella!

Morao sam malo provocirati, zatalasati [smiley11]

Morao sam malo provocirati, zatalasati [smiley11]

Ti vjerojatno znaš što se dogodi sa glavama koje puno talasaju. [smiley2]

La vita e bella!

Voda mu prekrije glavu ako ga ne cuva Posejdon[smiley11]

Voda mu prekrije glavu ako ga ne cuva Posejdon[smiley11]

[smiley2][smiley2][smiley2]

La vita e bella!

……

New Report

Close