Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
…
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Cestitke kolega…
Da, rekli smo da ce svaki dati 1 najomiljeniju dionicu onome na prvom mjestu (plavi daje 1 dionicu INGR-R-A[smiley1]).
Meni je najdrazi PUNT[smiley2]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Ovu temu nisam pratio nekoliko mjeseci. Danas vidim da sam se popeo na vrlo dobro 13. mjesto s 58% prinosa. Kad sam zadnji put gledao bio sam, mislim, na 48. poziciji.
Danas mi se portfelj bino razlikuje. Radio sam nekoliko pretumbacija i stvarni prinos mi je nešto preko 60%.
Znači, bolje bi mi bilo da sam sve ostavio i iš’o kopati kanale.
zbog čega toliko favoriziraš tu zvzda[smiley6]?
[color=blue][/color]bolje da radite pravi posao nego da bilo kakav posao radite na pravi način
zvzd, takav potencijal i podcjenjenost nema ni jedna
Da barem ode na 65 000 do kraja 2010[smiley11]
KOSK-P–A,nije ništa rasla a drugi končari su opako potegli
PODR
MEDIKA
JDOS
KMSK
BIO SAM IN A SAD SAM INPUT
….
…
Kolega Dejavue mislim da bi magmu trebalo računati od cijene po IPO.
Slažete li se ili????
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.