Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
….
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
…
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
fyi
….
….
Šišaš me za 0.07% [smiley2].
[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color]
Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.
Dejavue, a što je sa tablicama “Promet” ? Njih već jako dugo nema…[smiley8]
PA vidio sam da ih gotovo nitko ne skida, pa sam ih prestao raditi 🙂
Dejavue: ” …. ” Šišaš me za 0.07% [smiley2].
Na tvojih 100 000 000 kuna je to 😉 manje od 10 tisuca eura? jel tako
[smiley11]
quark: ” Dejavue: ” …. ” Šišaš me za 0.07% [smiley2]. ” Na tvojih 100 000 000 kuna je to 😉 manje od 10 tisuca eura? jel tako [smiley11]
Točnije 7432,12€. [smiley2]
[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color]
Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.
nova tablica
Esmeralda definitivno moj favorit!!!!!
Tipujem da ona pobijeđuje ovu godinu!!![smiley2]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.