10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

….

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

fyi

….

Dejavue, a što je sa tablicama “Promet” ?
Njih već jako dugo nema…[smiley8]

La vita e bella!

….

Šišaš me za 0.07% [smiley2].

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Dejavue, a što je sa tablicama “Promet” ? Njih već jako dugo nema…[smiley8]

PA vidio sam da ih gotovo nitko ne skida, pa sam ih prestao raditi 🙂

Dejavue: ” …. ” Šišaš me za 0.07% [smiley2].

Na tvojih 100 000 000 kuna je to 😉 manje od 10 tisuca eura? jel tako
[smiley11]

quark: ” Dejavue: ” …. ” Šišaš me za 0.07% [smiley2]. ” Na tvojih 100 000 000 kuna je to 😉 manje od 10 tisuca eura? jel tako [smiley11]

Točnije 7432,12€. [smiley2]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

nova tablica

Esmeralda definitivno moj favorit!!!!!
Tipujem da ona pobijeđuje ovu godinu!!![smiley2]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

New Report

Close