10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fyi

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

krenulo je prema dolje 🙂
sad ce biti: tko manje pada, a ne tko vise raste[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

fyi
slijedi nastavak 🙂

danas je “rastopad”[smiley2]

Kaj, sad kad je korekcija, vise vas zanima pad i rast indexa nego vaseg virutalnog borca [smiley1]

Tko kaže da nas ne zanima, samo su mnogi zabrinuti za svoje prave portfelje pa nemaju vremena pratiti našu igricu. Tebi svaka čast bljedoliki što nas redovno brifiraš uz sve obveze koje imaš.
[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Nema na cemu 😉

Pa kaj toliko gledaju u portfelj, umjesto da idu negdje posudivati lovu za dokup, mene uopce ne zanima ono kaj imam, nego ono kaj bi volio uskoro kupiti[smiley11]

Nema na cemu 😉

Pa kaj toliko gledaju u portfelj, umjesto da idu negdje posudivati lovu za dokup, mene uopce ne zanima ono kaj imam, nego ono kaj bi volio uskoro kupiti[smiley11]

Hi, hi,hi, ova ti je dobra bljedoliki. Ja također ne gledam u ulovljenog bizona. Lovim nove. Obožavam lov.[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

A ja oruđe za lov[smiley11]

Neki portfelji jos uvijek imaju rusilacke nagone[smiley1]

fyi

uf, jedva cekam da danas napravim tablicu 😉

New Report

Close