10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako to mislis “kad krenu”… pa moj pada vec tjedan dana 🙂

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

fyi

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

fyi

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ma vidi ti to, držim se na 11. mjestu usprkos jednom trojancu ( PKMI ) jednom tickeru kojim se još ne trguje ( THT ) i jednom Finvestu ( koji je u rukama jednog bosanca ).
Pa to je iznad svih očekivanja, ih,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Ma vidi ti to, držim se na 11. mjestu usprkos jednom trojancu ( PKMI ) jednom tickeru kojim se još ne trguje ( THT ) i jednom Finvestu ( koji je u rukama jednog bosanca ). Pa to je iznad svih očekivanja, ih,hi,hi[smiley2]

Ovdje je bolje imati dionicu sa nulom, nego sa minusom…
pa gdje ste kolega do sada?

KuciloOro:

Ma vidi ti to, držim se na 11. mjestu usprkos jednom trojancu ( PKMI ) jednom tickeru kojim se još ne trguje ( THT ) i jednom Finvestu ( koji je u rukama jednog bosanca ). Pa to je iznad svih očekivanja, ih,hi,hi[smiley2]

Ovdje je bolje imati dionicu sa nulom, nego sa minusom…
pa gdje ste kolega do sada?

Imadoh nekizijeh neodložnih ( JPP-a ) javno-privatnih partnerstava, pa ne imadoh vremena za druženje. Ali evo to je iza mene, pa ćemo se opet družiti kao u stara dobra vremena.[smiley2][smiley2][smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Vidim dosta vas uključujući i mene ima LVCV na popisu. Do sada ove godine 124%. Koliko vas je stvarno diglo 124% na LVCV? Evo priznam, nakon puno drukanja za LVCV prodao sam ga na 650kn (to je bio moj skromni target) i od tada ga više nisam kupovao. Vjerujem da je kolega Ides dignuo svih 124% do sada. Zbog toga svečano obećajem da ću na Belju dignuti svih planiranih 200%. Prije ne prodajem.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Ipak su se i novinari poigrali na kraju:
Vaš link
[smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Vidim dosta vas uključujući i mene ima LVCV na popisu. Do sada ove godine 124%. Koliko vas je stvarno diglo 124% na LVCV? Evo priznam, nakon puno drukanja za LVCV prodao sam ga na 650kn (to je bio moj skromni target) i od tada ga više nisam kupovao. Vjerujem da je kolega Ides dignuo svih 124% do sada. Zbog toga svečano obećajem da ću na Belju dignuti svih planiranih 200%. Prije ne prodajem.

Kolega dignuo svih 124%, prosjek 400 [smiley2] 500 komada

Ni ne pomišljam na prodaju a ako me pitate zašto raste i do kada će, pojma nemam

Kolega dignuo svih 124%, prosjek 400 [smiley2] 500 komada Ni ne pomišljam na prodaju a ako me pitate zašto raste i do kada će, pojma nemam

Čestitam. Od sada si moj idol. [smiley2]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

@KuciloOro
Kolega, da li je ovaj avatar vas autoportret ili portret prvog indijanca na burzi[smiley11]

@KuciloOro
Kolega, da li je ovaj avatar vas autoportret ili portret prvog indijanca na burzi[smiley11]

Slika predstavlja Indijanskog ulagača na tržištu u korekciji.[smiley2] Jedva sam našao odgovarajuću, hi,hi,hi

New Report

Close