10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a mogao si ga pohvaliti i za nadimak pa bi to bio triple… u rekord bi ušao

nema mi druge nego se zae..ti

Može, a čestitam mu i na potpisu i na broju zvjezdica

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

fyi

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

fyi

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ova Ingra je uvjerljivo za sada top dionica, ima već 73 % prednosti u odnosu na dark horse IMZV.
Procjenjujem da će se razlika samo povečavati.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

U odnosu na IMZV…i ja mislim…nego kolega plavi, hoce li je ZVZD ugroziti 😉

U odnosu na IMZV…i ja mislim…nego kolega plavi, hoce li je ZVZD ugroziti 😉

Teško je reči, koja će više rasti.
Ali ZVZD ima i te kako potencijala , vidite kako čistio ovaj Kirby[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ima, nadam se barem kao JMNC prosle godine, nadam se da ni vi nemate nista protiv[smiley11]

Slabo mi nesto preuzimate tablice[smiley15]

Slabo mi nesto preuzimate tablice[smiley15]

Ti bi trebao naplatiti od Poslovnog dnevnika kunu za svaku preuzetu tablicu.
Bio bi bogataš! [smiley2]

La vita e bella!

Ne bi, jer bi sve imao u dionicama[smiley2]

Ne bi, jer bi sve imao u dionicama[smiley2]

O, pardon!
Bio bi multimiljarder! [smiley2]

La vita e bella!

New Report

Close