10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čestitke ovim dečkima u vrhu sa preko 70%

Bio bi i ja blizu al skupo me košta SLDM….

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

evo i danasnjeg stanja…kraj tjedna

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

sve više mi se sviđa ova top lista….[smiley2]

Caymi jos malo i u top tenki si!!!!![smiley2][smiley2][smiley2]

Uhljebe na ulicu!!!!!

fyi

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dozvolite mi da primjetim da bi po predvidjanjima cijenjenih kolega trenutno najsigurnije bilo investirati u FNVC.
Naime od 55 natjecatelja izmedju 124 dionice Vas 20-orica tu dionicu ukljucujete u prvih 10.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Kad krene, svi cemo biti preko 100% prinosa[smiley2]

Kad krene, svi cemo biti preko 100% prinosa[smiley2]

samo da CROBEX ne bude na 120% u isto vrijeme [smiley1][smiley7]

dejavue,
mogao bi, radi usporedbe, ubaciti na stranicu rezultata i vrijednost CROBEXa od 31.12. – da vidimo i kako stojimo s obzirom na trziste, a ne samo medjusobno.

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

ajoooj.. a što da ja kažem.. od svih dionica imam samo jednu trenutno… DDJH

dobro da se nisam slušao [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

Vidim da vam je većini Finvest pokvario prinos.. hehehe

Hell is Empty and all the Devils are Here

Dozvolite mi da primjetim da bi po predvidjanjima cijenjenih kolega trenutno najsigurnije bilo investirati u FNVC.
Naime od 55 natjecatelja izmedju 124 dionice Vas 20-orica tu dionicu ukljucujete u prvih 10.

u istom drustvu imas i ADPL, INA, PTKM, VART, DDJH…
… ali znas kako narod kaze… “puno babica – kilavo dijete”
[smiley2]

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

Dejavue care, svaka čast na svakodnevnom update-u a i preskočio si me za 0,01 % pa čestitam još jedanput

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

New Report

Close