10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska 10 dionica sa najvećim rastom u 2007 godini

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fyi

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

fyi

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

fyi

a di je top lista?

sto se ne vidi?

fyi

žao mi je što cartmana više nema na foruma, bez obzira što nije bio baš najsimpatičniji svima, mislim da je dobro i afirmativno pisao što pokazuje i trenutni njegov plasman (malo sam listao starije postove i činimi se da se prije puno ozbiljnije pisalo nego ovih dana, rasprave su se vodile oko činjeničnih stvari dok danas svi pišu ići će to dolje ili gore bez argumenata, dobro ostalo je nešto stare garde koja i danas piše sa argumentima mada i oni sve ređe)
Ja osobno navijam za cartmana bez obzira što nije uopće bio u pravu glede petrice, a nije ni mogao biti zato jer mi se čini da je ispred trenutnog vremena u kojem se nalazi naša burza i jednostavno nije mogao da se pomiri da kod nas na burzi je trenutno situacija takva da i gubitaši mogu skakati što nije ili nema previše takvih slučaje gdj su tržišta uređena

SAM PROTIV SVIH

fyi

dobro jutro svima 😉

fyi

Dejavue čestitke[smiley11] nekako veliki napredak si učinio danas. Da li je bio dobar dan?![smiley2]

[emo_cool]

Hvala mateja..
Bio je odlican dan….Zvijezda me obasjava ovaj tjedan…
[smiley11]

New Report

Close