Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Evo sad su več vidljive razlike[smiley2]Ja naprimjer zaostajem za najboljim skoro za 20%[smiley3] iako nisam tako pri kraju vrste[smiley2]
[emo_cool]
meni 3 dionice jos cekaju IPO
[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]
fyi
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
fyi
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
fyi
fyi
još malo pa je 1. 6., dakle pola godine. a svi imaju preko 25% prinosa. U biti gotovo svi igrači imaju preko 30% prinosa, jedino dvojica ispod 30, ali blizu su (cca 28%). To su po meni odlični rezultati i potpisao bih doživotno 20% godišnjeg prinosa. Bit će zanimljivo kad dođu na tržište dionice HT-a, Magme i slične koje su neki naveli u svojim portfeljima.
nikad mi brojke nisu išle[smiley1]
Ma no frx. Dapače, ostalo nam je još vremena porast do 01.07. [smiley11]
Ima još neobjavljenih FI i masonskih poslova.
No respect